J2US Ημιτελικός – H νέα απουσία στο αποψινό live και το τσιφτετέλι της Δέσποινας Βανδή

«Αχ Παναγία μου, τι κάνει ο Θεός στα κέφια του»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US Ημιτελικός – H νέα απουσία στο αποψινό live και το τσιφτετέλι της Δέσποινας Βανδή

Πέρα από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που είχε πρεμιέρα στο θέατρο και δεν μπορούσε να βρίσκεται live στο στούντιο, ακόμα μία απουσία ήρθε να προστεθεί σε εκείνες της Καίτης Γαρμπή και του Σταμάτη Φασουλή, που λείπουν επίσης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από τον αποψινό ημιτελικό του J2US.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που έχει αναλάβει τα backstage του J2US, απουσίαζε από το πόστο της, καθώς εμφανιζόταν πριν από λίγη ώρα στο Europride στη Θεσσαλονίκη! Την ανακοίνωση έκανε ο παρουσιαστής του βραδινού show του Alpha, λίγο μετά την έναρξη.

Δείτε επίσης: J2US – Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου... «πέταξε» απ' το live: Μαγνητοσκοπημένη η εμφάνισή της

«Θέλω να στείλω ένα γλυκό φιλί στην Κατερίνα Στικούδη, απόψε δεν είναι μαζί μας καθώς έχει live στο Εuropride στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης. Η απουσία της δεν αντικαταστάθηκε στο live του J2US. O Γιώργος Αρσενάκος πήρε τη θέση του Σταμάτη Φασουλή που λόγω της θεατρικής του παράστασης, δεν παρευρίσκεται στον ημιτελικό, ενώ την Καίτη Γαρμπή αντικατέστησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο ΛεΠα ξεσήκωσε το κοινό στο J2US

Η εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή ξεσήκωσε το κοινό και ιδιαίτερα τις γυναίκες της κριτικής επιτροπής. Βίκυ Σταυροπούλου και Δέσποινα Βανδή πήραν την πάσα από τον τραγουδιστή και ξεκίνησαν να χορεύουν τσιφτετέλι και να πετούν στον «Έβδομο Ουρανό», όπως λέει ο ΛεΠα στο γνωστό κομμάτι του. «Αχ Παναγία μου, τι κάνει ο Θεός στα κέφια του», ακούγεται να λέει κεφάτος ο τραγουδιστής στον αέρα του J2US, απευθυνόμενος στη Δέσποινα Βανδή, που εκείνη στιγμή λικνιζόταν στον ρυθμό του, με το κοινό στο στούντιο να κρατάει τον ρυθμό.