J2US – Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου... «πέταξε» απ' το live: Μαγνητοσκοπημένη η εμφάνισή της

Ποιος ο λόγος που απουσίαζε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US – Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου... «πέταξε» απ' το live: Μαγνητοσκοπημένη η εμφάνισή της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής ερμήνευσαν το «Πετάω» της Μαρίζας Ρίζου και του Πάνου Μουζουράκη στον ημιτελικό του J2US, με ένα act σε αερόστατο. Βέβαια η ηθοποιός είχε... «πετάξει» απ' το στούντιο αρκετά πιο πριν. Η εμφάνιση που είδαμε ήταν μαγνητοσκοπημένη, όπως παραδέχτηκε στην πορεία και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

Μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο, στο πλευρό του παρουσιαστή του J2US βρισκόταν μόνο ο Ίαν Στρατής. «Βλέπετε μόνο τον Ίαν λόγω θεατρικών υποχρεώσεων της Πηνελόπης, που δεν ήταν δυνατόν να αναβληθούν. Η εμφάνισή της μαγνητοσκοπήθηκε λίγο πριν την έναρξη του show, πριν από περίπου 40 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης: J2US highlights (15/6): Η Βανδή στη θέση του Κοκλώνη, οι τρυφερές στιγμές Γαρμπή & Σχοινά στην κάμερα και το ζευγάρι που αποχώρησε

Τα σχόλια των κριτών του J2US στην... απούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε πρεμιέρα με την Κάτια Δανδουλάκη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Διάλεξε τον θάνατο σου, αγάπη μου» στο Κηποθέατρο Παπάγου, λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ. Πάντως αυτό δεν φάνηκε να επηρέασε την βαθμολογία της.

«Δεν μας έχετε συνηθίσει ποτέ σε καμία έκπτωση, πετάνε την ψυχή τους ψηλά και το κάνουν περίτεχνα», σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Είστε ένα από τα ζευγάρια που μου αρέσουν πάρα πολύ όπως έχω πει και σε παλιότερα live, υπέροχοι. Μπράβο σας» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Το τελευταίο μέρος ήταν μοναδικός συνδυασμός. Πέταξαν. Καλώς έχουν μία θέση στον τελικό», τόνισε ο Γιώργος Αρσενάκος απευθυνόμενος με χιούμορ και στην απούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Το τραγούδι το ταξιδέψατε», κατέληξε ο Λευτέρης Πανταζής. Παρά την απουσία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, το ζευγάρι πήρε άριστα «10» απ' όλους!