Κατερίνα Δαλάκα – Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος του Survivor: «Όταν ο κύκλος κλείσει, θα πρέπει να έχουμε κάνει όσα θέλαμε»

Η πρώην νικήτρια συμμετείχε για τελευταία φορά στο reality επιβίωσης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/katerina_dalaka
Instagram/katerina_dalaka

Ανάμεικτα συναισθήματα για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς μπορεί να τερμάτισε στην τρίτη θέση του φετινού Survivor, στον πιο αγωνιστικό κύκλο του, ωστόσο δήλωσε πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά που θα συμμετέχει στο reality επιβίωσης.

Στο παρελθόν έχει ταξιδέψει άλλες τέσσερις φορές στον Άγιο Δομίνικο και είναι η Ελληνίδα παίκτρια με τις περισσότερες συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα στον κύκλο του 2019, «Survivor Ελλάδα-Τουρκία», η Κατερίνα Δαλάκα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση απέναντι στη Δήμητρα Βαμβακούση.

Πλέον έχει αποφασίσει να «κρεμάσει τα παπούτσια της» και να αφοσιωθεί στους δικούς της ανθρώπους. Συγκινημένη η Κατερίνα Δαλάκα αποχαιρέτησε το παιχνίδι στον τελικό της Τετάρτης, και σήμερα (28/6) έκανε την πρώτη ανάρτηση, μετά από έξι μήνες αποχής λόγω της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Δαλάκα: Ξεπέρασε και τον νικητή - Τα χρήματα που έβγαλε από την 4η συμμετοχή της στο Survivor

Το μήνυμα της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε φωτογραφίες της από τους στίβους μάχης και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα. Σε αυτό έκανε έναν μίνι-απολογισμό των τελευταίων χρόνων και των συμμετοχών της στο Survivor.

«Λένε, πως η ζωή μας το μόνο που κάνει είναι κύκλους. Πως κάθε φορά που τελειώνει κάτι, εμείς θα πρέπει να έχουμε γελάσει πολύ, να έχουμε κλάψει πολύ. Όταν ο κύκλος κλείσει, εμείς πρέπει να έχουμε κάνει όσα θέλαμε να κάνουμε, σε μια ζωή που όλα είναι δρόμος και όλα είναι κύκλος… Εκεί το τέλος του, θα σηματοδοτήσει την αρχή σε κάτι άλλο, κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο! Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τα άτομα που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το ταξίδι που λέγεται SURVIVOR και ζήσαμε παρέα κάτι μοναδικό! Υγεία σε όλους. Σας αγαπώ. Υ.Γ.: Ό,τι κάνετε, να το κάνετε με πάθος!», έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα στην λεζάντα της ανάρτησής της.