Ντάνιελ Νούρκα: Η ανάρτηση της συντρόφου του μετά τη νίκη του στο Survivor 2024 - Αγκαλιασμένοι κρατούν το έπαθλο

Η εμφάνισή της την βραδιά του τελικού, που δεν έδειξαν οι κάμερες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ντάνιελ Νούρκα: Η ανάρτηση της συντρόφου του μετά τη νίκη του στο Survivor 2024 - Αγκαλιασμένοι κρατούν το έπαθλο

Ο χαμηλών τόνων Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor κι έχει βγάλει ήδη πλάνο για το που θα ξοδέψει το έπαθλο των 100.000 ευρώ που πήρε από το παιχνίδι (δείτε εδώ τι θα τα κάνει).

Μετά από περίπου 5,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε την Ελλάδα, κέρδισε το ριάλιτι και προσπαθεί να συνηθίσει πάλι στην καθημερινότητα που είχε πριν από αυτό. Όπως ανέφερε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μετά το παιχνίδι θέλει να κάνει λίγο καιρό διακοπές για να καθαρίσει το μυαλό του κι εννοείται πως στις διακοπές αυτές θα έχει στο πλευρό του την επί χρόνια σύντροφό του, Στεφανία, η οποία τον στήριζε αθόρυβα καθ' όλη την πορεία του στο παιχνίδι.

Μάλιστα, η Στεφανία βρέθηκε και σε τελικό και σε ημιτελικό και στεκόταν από μακριά και παρατηρούσε τον σύντροφό της στέλνοντάς του θετική ενέργεια. Μπορεί οι κάμερες να μην την πολύ έδειξαν σαν άλλες χρονιές που οι σύντροφοι νικητών έπαιζαν σε όλες τις εκπομπές και τα περιοδικά, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το επιδίωξε και η ίδια. Δεν είναι ένα πρόσωπο που επιθυμεί την δημοσιότητα και τόσα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Ντάνιελ χωρίς να κυνηγά τις κάμερες. Αυτό έκανε κι εκείνη την βραδιά λοιπόν!

Δείτε επίσης: Ντάνιελ Νούρκα: Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του - Όλη η αλήθεια για το παρελθόν του μεγάλου νικητή του Survivor 2024

Με μια αναζήτηση που κάναμε, βέβαια, στον λογαριασμό της στα social media είδαμε πως θέλησε να μοιραστεί την χαρά του φίλου της και με τους followers της αφού ανέβασε δυο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από την ημέρα εκείνη, φωτογραφίες της οποίες έκανε εννοείται repost και ο Ντάνιελ.

Στεφανία και Ντάνιελ Νούρκα πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ντάνιελ Νούρκα Survivor
Ο Ντάνιελ Νούρκα αγκαλιά με την σύντροφό του, Στεφανία, την βραδιά του τελικού

Ντάνιελ Νούρκα σύντροφος
Ο Ντάνιελ Νούρκα αγκαλιά με την σύντροφό του, Στεφανία, την βραδιά του τελικού