Κατερίνα Δαλάκα: Ξεπέρασε και τον νικητή - Τα χρήματα που έβγαλε από την 4η συμμετοχή της στο Survivor

Κέρδισε τα περισσότερα από όλους σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Survivor 2024. Νικητής στέφθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα, κάνοντας την τεράστια ανατροπή, αφού η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης ήταν από την αρχή του ριάλιτι θα δύο φαβορί. Κι όμως, η μόνη γυναίκα που έφτασε μέχρι αυτό το σημείο στον φετινό κύκλο αποχώρησε πρώτη από τους τρεις έχοντας κατακτήσει την τρίτη θέση, ανακοινώνοντας πως αυτή ήταν και η τέταρτη και η τελευταία της συμμετοχή.

Έχει κερδίσει πολλά χρήματα όλα αυτά τα χρόνια με τις συμμετοχές της (δείτε εδώ πόσα) και ο τραπεζικός της λογαριασμός "φούσκωσε" ακόμη περισσότερο αυτή τη φορά. Η συμφωνία που είχε κάνει με την παραγωγή του ΣΚΑΙ και την Acun Media ήταν πολύ καλή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η παίκτρια που έβγαλε τα περισσότερα λεφτά φέτος, ξεπερνώντας μέχρι και το ποσό του νικητή (δείτε εδώ πόσα κέρδισε εκείνος συνολικά).

Πόσα χρήματα κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor φέτος

Ας μιλήσουμε με αριθμούς όμως. Η πρωταθλήτρια, λοιπόν, είχε συμφωνήσει για 10.000 ευρώ την εβδομάδα και εφόσον παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι για 25 εβδομάδες συνολικά, κατάφερε να κερδίσει 250.000 ευρώ!

Αφού έχασε στη μονομαχία της χθες και αποκλείστηκε, έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους της στον τελικό και ιδιαίτερα στον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό: «Είμαι πολύ συγκινημένη και όχι γιατί έχασα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην νικήτρια του reality επιβίωσης για να καταλήξει σημειώνοντας: «Χαίρομαι που κλείνει έτσι η ιστορία του Survivor για εμένα. Ευχαριστώ για όλα», είπε η παίκτρια των κόκκινων.