Ντάνιελ Νούρκα: Έβγαλε πολλά παραπάνω από τα 100.000 ευρώ του επάθλου του Survivor - Πού θα ξοδέψει τα χρήματά του

Γύρισε πλούσιος στην Ελλάδα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το Survivor τελείωσε και νικητής αυτού στέφθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος παρέμεινε τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο και παρόλο που δεν ήταν τόσο καλός αγωνιστικά από την αρχή του παιχνιδιού, είχε την μεγαλύτερη εξέλιξη, καταφέρνοντας στο τέλος να εκτοπίσει τα δύο μεγάλα φαβορί του τελικού, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση.

Μαζί με το κύπελλο και τον τίτλο κέρδισε και το τεράστιο έπαθλο των 100.000 ευρώ, όμως τα χρήματα που έβγαλε συνολικά από το ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ περισσότερα. Ο 27χρονος ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία είχε κάνει συμφωνία με την παραγωγή του ΣΚΑΙ και την Acun Media να παίρνει ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε εβδομάδα που θα παρέμενε εκεί, το οποίο προστίθεται στις εκατό χιλιάδες ευρώ.

Δείτε επίσης: Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του - Όλη η αλήθεια για το παρελθόν του μεγάλου νικητή του Survivor 2024

Πόσα χρήματα έβγαλε ο Ντάνιελ Νούρκα από το Survivor και πώς θα τα αξιοποιήσει

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος πέρασε 23 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και έπαιρνε 5.000 ευρώ για κάθε μία από αυτές, επομένως συγκέντρωσε 115.000 ευρώ. Μαζί με τα 100.000 φτάνει συνολικά τα 215.000 ευρώ! Επέστρεψε πλούσιος στην Ελλάδα.

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη νίκη του στο παιχνίδι στην Fay's Time αποκάλυψε και πως σκοπεύει να τα αξιοποιήσει: «Οικονομικά ενισχύθηκα αρκετά, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θέλω να κάνω διακοπές αρχικά, να ξεκουραστώ, να συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος της εστίασης, θέλω να κάνω μία επένδυση», ανέφερε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του, όπου μιλάει για την αντίδραση της οικογένειας του Φάνη Μπολέτση στη νίκη του και την σύντροφό του.