Ντάνιελ Νούρκα: Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του - Όλη η αλήθεια για το παρελθόν του μεγάλου νικητή του Survivor 2024

Ποιος πραγματικά είναι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP/Instagram
NDP/Instagram

Ήταν 21/1/2024, όταν χωρίς ύφος, τουπέ και περιττά λόγια, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, Ντάνιελ Νούρκα, εισέβαλε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor και το κοινό τον αποθέωσε κυριολεκτικά, τόσο για τις αγωνιστικές του ικανότητες όσο και για την διαχείριση διάφορων συμβάντων στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Ντάνιελ Νούρκα, ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε από τη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», στον ρόλο του Αλφρεντ, με το ήθος και την αξιοπρέπειά του, από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην άμμο του Αγίου Δομίνικου κατέστησε σαφές πως θέλει να αγωνιστεί για το καλό της ομάδας του. Και αυτό ήταν προς τιμήν του.

Δείτε επίσης: Ντάνιελ Νούρκα: «Με έπιασαν τα κλάματα από την πίεση! Οι γονείς του Φάνη μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Survivor

«Κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης» δήλωσε στον Γιώργο Λιανό πως είναι κατά την άφιξή του στο παιχνίδι. Οπως όμως τόνιζε τότε το κοινό, ξέχασε να πει πως τον χαρακτηρίζει και η ευγένεια. Οσες μέρες βρισκόταν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, δεν έφερε κανέναν σε δύσκολη θέση, δεν χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους συμπαίκτες του ούτε εκείνους της αντίπαλης ομάδας, εξυπηρετούσε και βοηθούσε άπαντες και στον νου του είχε μόνο το γενικό καλό του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που τελικά, μετά από 5,5 μήνες κατάφερε να κάνει δικό του!

Ο Ντάνιελ Νούρκα ο νικητής του Survivor 2024!

Το βράδυ της Τετάρτης 26/6, λοιπόν, ο Ντάνιελ Νούρκα μετά από μια συγκλονιστική μάχη κατάφερε να πάρει το τρόπαιο του φετινού ριάλιτι αλλά και τα 100.000 ευρώ και με ένα χαμόγελο - όπως πάντα - στα χείλη ευχαρίστησε τον κόσμο που του στάθηκε σε όλο αυτό το ταξίδι, αλλά μίλησε και για τους γονείς του, τους πραγματικούς Survivors - όπως είπε - σε αυτή την ζωή!

Ποιος είναι ο Ντάνιελ;

O Ντάνιελ Νούρκα σε μικρή ηλικία
O Ντάνιελ Νούρκα σε μικρή ηλικία

Ήρθε από την Αλβανία στα 5 του χρόνια με τους γονείς του και τη μικρότερη αδελφή του. Αρχικά έμειναν στο Κιάτο, αλλά δεν άργησε η στιγμή που μετακόμισαν στην Αθήνα. Εκεί σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών.

Δείτε επίσης: Ντανιέλ Νούρκα: «Γεννήθηκα στην Αλβανία! Όταν ήμουν 5 χρονών...» - Η εξομολόγηση για την καταγωγή του

Από παιδί έπαιζε ποδόσφαιρο και πάντα είχε στο μυαλό του ότι με αυτό θα καταπιαστεί, όμως στο λύκειο άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Κάπως έτσι μπήκε μέσα του το μικρόβιο και άρχισε να το κυνηγάει. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, ποτέ όμως σε μόνιμη βάση. Εκτός από τους «Συμπέθερους», έπαιξε και στον περσινό κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό YOU είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, κάτι που δεν ευδοκίμησε. Στα εφηβικά μου χρόνια άρχισε να μου μπαίνει η ιδέα της υποκριτικής, στην αρχή περισσότερο από περιέργεια, μέχρι που ήρθα στην Αθήνα και είδα κάποιες παραστάσεις, οπότε αποφάσισα πως αυτό θα κάνω. Αποφάσισα να γραφτώ σε μία σχολή, για να δω αν θα μου αρέσει και, δόξα τω Θεώ, ήταν ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου, ίσως και καλύτερο»

Δείτε επίσης: Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα, Στεφανία

Διαβάστε εδώ όλη του την συνέντευξη.