Survivor 2024 - Τελείωσε η πορεία της Κατερίνας Δαλάκα στο reality επιβίωσης: «Ευχαριστώ για όλα»

Είχε δηλώσει πως θα είναι η τελευταία συμμετοχή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Τελείωσε η πορεία της Κατερίνας Δαλάκα στο reality επιβίωσης: «Ευχαριστώ για όλα»

Οδεύει προς το φινάλε ο Μεγάλος Τελικός του Survivor, με τον Ντάνιελ Νούρκα να έχει ισχυρό προβάδισμα. Ο ηθοποιός, και πρώην παίκτης των Μπλε, έχει πέντε ζωές και χρειάζεται μόλις μία νίκη για να φτάσει στο έπαθλο των 100.000€. Από την άλλη, Κατερίνα Δαλάκα και Φάνης Μπολέτσης αγωνίστηκαν για την παραμονή τους με μία ζωή, με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής για ακόμα μία φορά.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε, μετά από τέσσερις κύκλους, η παρουσία της Κατερίνας Δαλάκα στο reality επιβίωσης. Η αθλήτρια του στίβου είχε δηλώσει επανειλημμένα πως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτή θα ήταν και η τελευταία της συμμετοχή στο Survivor. Αυτό επανέλαβε και μετά την ήττα της. Γύρισε στο κοινό, σχημάτισε μία καρδιά και ξέσπασε στην αγκαλιά του αδερφού της, λέγοντας πως δεν θα ξαναπάει ποτέ.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Τελικός: «Πανικός» στο Άλσος Γαλατσίου με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη

Τα λόγια της Κατερίνας Δαλάκα μετά τον αποκλεισμό της στο Survivor

Παίρνοντας τον λόγο η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους της στον τελικό και ιδιαίτερα στον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος δίνει τον καλύτερό του εαυτό και «σκουπίζει» την αναμέτρηση. «Είμαι πολύ συγκινημένη και όχι γιατί έχασα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην νικήτρια του reality επιβίωσης για να καταλήξει σημειώνοντας: «Χαίρομαι που κλείνει έτσι η ιστορία του Survivor για εμένα. Ευχαριστώ για όλα». Η πρώην παίκτρια των Κόκκινων κατέκτησε την 3η θέση και αποκλείστηκε.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σε λίγη ώρα ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Φάνης Μπολέτσης αναμένεται να αναμετρηθούν για τελευταία φορά στο φετινό παιχνίδι, με τον νικητή να παίρνει 100.000€ και το βαρύτιμο τρόπαιο του Survivor 2024. Με δεδομένο ότι ο Ντάνιελ προηγείται με τέσσερις ζωές, και βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα απόψε, ήδη φαίνεται πως έχουμε τον φετινό νικητή...