Survivor 2024 – Τελικός: «Πανικός» στο Άλσος Γαλατσίου με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη

Ο μοναδικός «διπλοκουπάτος» έχει ρόλο-έκπληξη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Τελικός: «Πανικός» στο Άλσος Γαλατσίου με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη

Ξεκίνησαν τα αγωνίσματα στον Μεγάλο Τελικό του Survivor. Λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός σφυρίξει την έναρξη, ωστόσο, ετοίμαζε μία έκπληξη για τους φετινούς φιναλίστ, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνη Μπολέτση και Ντάνιελ Νούρκα.

Στο Άλσος Γαλατσίου βρισκόταν ο Σάκης Κατσούλης, δύο φορές νικητής του Survivor, και είχε τον πρόλογο αλλά και την υποδοχή που του άξιζε. «Έχουμε καλέσει έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Έχει και τις αποδείξεις στο σπίτι του. Θέλουμε το δικό του σχόλιο, επειδή έχει παρακολουθήσει την προσπάθειά σας φέτος, αλλά την έχει ζήσει εις διπλούν. Το πιο ζεστό σας χειροκρότημα για τον Σάκη Κατσούλη», είπε ο παρουσιαστής, με το Άλσος Γαλατσίου να «σείεται» στην είσοδο του All Star νικητή.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Τελικός: Οι παίκτες μίλησαν στο youweekly.gr και ψήφισαν τον μεγάλο νικητή

Τι ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης με την είσοδό του στον τελικό του Survivor

O «διπλοκουπάτος», όπως τον χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιανός, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους φετινούς φιναλίστ και είπε από την πλευρά του: «Καλή επιτυχία σε όλους. Από τη στιγμή που έφτασαν στους τρεις καλύτερους του Survivor 2024, αυτό τα λέει όλα. Συγχαρητήρια και στους τρεις, και στον Γιώργο Γκιουλέκα που έφτασε στην τετράδα. Βασικά συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στο Survivor. Όποιος το έχει αντέξει, ακόμα και για μία εβδομάδα, αξίζει συγχαρητήρια. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ σήμερα».

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, στην πορεία των τελικών και όσο θα χάνουν «ζωές» οι φιναλίστ, θα δίνει τον λόγο στον Σάκη Κατσούλη για το δικό του σχόλιο, που έχει ζήσει από πρώτο χέρι τη συγκεκριμένη εμπειρία. Όπως τόνισε ο πρώην νικητής του Survivor πάντως, η ένταση είναι μεγαλύτερη από εκείνη που έζησε στους δικούς του κύκλους, αφού οι φιναλίστ αγωνίζονται φέτος μπροστά σε ζωντανό κοινό.