Survivor 2024 – Τελικός: Έπαθε πλάκα ο Γιώργος Λιανός με την... Baywatch Χρύσα – Το φινάλε στο «φλερτ» με τον Ρικουνάκη

Δικαίωση για τον παίκτη από την Κρήτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Τελικός: Έπαθε πλάκα ο Γιώργος Λιανός με την... Baywatch Χρύσα – Το φινάλε στο «φλερτ» με τον Ρικουνάκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Μεγάλος Τελικός του Survivor 2024, με Κατερίνα Δαλάκα, Φάνη Μπολέτση και Ντάνιελ Νούρκα να περιμένουν για να διαγωνιστούν. Οι τρεις φιναλίστ διεκδικούν το έπαθλο των 100.000€ και όλα τα μάτια βρίσκονται πάνω τους. Πριν περάσουμε στους στίβους μάχης, ωστόσο, τον λόγο έχει το... άφθονο υλικό που μας χάρισαν οι παίκτες από την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη φορά δεν πρωταγωνίστησαν οι φιναλίστ του Survivor 2024 βέβαια, αλλά ένας παίκτης με σχετικά σύντομη διαμονή, αλλά ένα μεγάλο φλερτ. Ο λόγος για τον Νίκο Ρικουνάκη, που δήλωσε σε όλους τους τόνους πόσο του άρεσε η Χρύσα Χατζηγεωργίου και θα ήθελε να κάνουν κάτι, αλλά τελικά ανταπόκριση δεν βρήκε...

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Τελικός: Οι παίκτες μίλησαν στο youweekly.gr και ψήφισαν τον μεγάλο νικητή

Αντιδράσεις μετά το βίντεο στο Survivor 2024

Στο αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε με τη «σχέση» τους, την παράσταση έκλεψε ένα πλάνο με τη Χρύσα να περνάει κάποια εμπόδια και να προκαλεί την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιανού. «Είναι μεγάλο το video wall και είναι όλα... πιο μεγάλα, σαν να βλέπω Baywatch! Τι ήταν αυτό το πράγμα», είπε ο παρουσιαστής του Survivor, αναφερόμενος στο πληθωρικό μπούστο της νεαρής παίκτριας, πριν δώσει τον λόγο στη Χρύσα Χατζηγεωργίου και τον Νίκο Ρικουνάκη για να «αποχαιρετήσουν» αυτό το φλερτ που δεν άνθισε.

Η αποκάλυψη του Τζέιμς για τα φλερτ του Ρικουνάκη

Μπορεί να μην βρήκε την τύχη του στο Survivor 2024, ωστόσο μάλλον βρισκόταν σε λάθος... χώρα ο Νίκος Ρικουνάκης. Όπως αποκάλυψε ο Τζέιμς Καφετζής, ο πρώην συμπαίκτης του βρέθηκε στη Ρόδο και έκαψε καρδιές. «Ενισχύει την οικονομία του νησιού, γιατί τέσσερις Γερμανίδες γύρισαν πίσω στη Ρόδο γι' αυτόν μέσα σ' έναν μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.