Survivor 2024 - Τελικός: Οι παίκτες μίλησαν στο youweekly.gr και ψήφισαν τον μεγάλο νικητή

Αποκλειστικές δηλώσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Τελικός: Οι παίκτες μίλησαν στο youweekly.gr και ψήφισαν τον μεγάλο νικητή

Μόλις ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Survivor 2024. Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα παίρνουν θέση στη γραμμή εκκίνησης, στο πιο αγωνιστικό reality επιβίωσης όλων των εποχών, καθώς για πρώτη φορά φέτος το κοινό δεν ψηφίζει τον νικητή. Όλα θα κριθούν στον στίβο μάχης.

Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί και έκανε το δικό του γκάλοπ. Μπορεί οι ψηφοφορίες στο Survivor να αποτελούν παρελθόν, ωστόσο οι πρώην παίκτες ψήφισαν για ακόμα μία τελευταία φορά και αποφάσισαν ποιον θέλουν για νικητή. Όπως θα δείτε παρακάτω, τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα υπέρ των Μπλε.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Τελικός: Ξεκίνησαν οι αφίξεις στο Άλσος Γαλατσίου, εντυπωσιάζουν οι νέες εμφανίσεις

Ποιον επέλεξαν για νικητή οι παίκτες του Survivor 2024

Ξεκινώντας από τον Παύλο Παπαδόπουλο και την Άιρα Αντομαϊτύτε, επέλεξαν Κατερίνα Δαλάκα και Ντάνιελ Νούρκα αντίστοιχα, έχοντας βρεθεί σε Κόκκινους και Μπλε αντίστοιχα, στην «θητεία» τους στο Survivor. Η Ζωή Ασουμανάκη απάντησε από την πλευρά της: «Στηρίζω τον Ντάνιελ Νούρκα, γιατί ήμασταν μαζί από την αρχή. Είναι πολύ καλό παιδί και θεωρώ ότι έχει δείξει μεγάλη εξέλιξη, το αξίζει».

Ζωή Ασουμανάκη, Άιρα Αντομαϊτύτε

Ο Χρήστος Βολικάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Και τα τρία παιδιά είναι αξιόλογα, έφτασαν με την αξία τους στον μεγάλο τελικό, συγχαρητήρια. Θα ήθελα τον Φάνη νικητή, το έχω ξαναπεί, έχει ξεχωρίσει λίγο παραπάνω αγωνιστικά, αλλά θα δούμε δυνατές μονομαχίες. Θα νικήσει ο πιο ψύχραιμος«.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους απάντησε από την πλευρά του: «Θα στηρίξω την Κόκκινη ομάδα, την Κατερίνα Δαλάκα. Από την άλλη και ο Ντάνιελ είναι πολύ φίλος μου, “κολλήσαμε” εξαρχής στο παιχνίδι, άσχετα που έκλεισα τον κύκλο μου κάνοντας παρέα με Γκιουλέκα και Κατερίνα. Ένας από τους δύο θέλω να στεφθεί νικητής του φετινού Survivor».

Γιάννης Περπατάρης, Χρήστος Βολικάκης

Τους Μπλε στήριξε ο Σταμάτης Ταλαδιανός χωρίς να ξεχωρίζει αγαπημένο παίκτη στον τελικό του Survivor: «Θα ήθελα δύο, αλλά δεν γίνεται. Θέλω ή τον Φάνη ή τον Ντάνιελ, δεν θέλω να πω κάποιον συγκεκριμένα». Η Μαριλίνα Βακονδίου επίσης δήλωσε Μπλε στην καρδιά: «Συμφωνώ. Είμαι μαχήτρια, παραμένω Μπλε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Φάνη και στον Ντάνιελ, εννοείται και στην Κατερίνα».

Μαριλίνα Βακονδίου

Τέλος, τη χθεσινοβραδινή του θέση από τον ημιτελικό του Survivor επανέλαβε ο Σωτήρης Λαμάι, πως λόγω χαρακτήρα, αλλά και κοινής καταγωγής αγαπάει περισσότερο τον Ντάνιελ Νούρκα: «Το έχω πει και το φωνάζω, τον Ντάνιελ για πολλούς λόγους. Μακάρι. Forza Ντάνιελ!».

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, τελικά ο Ντάνιελ Νούρκα στέφεται νικητής στις καρδιές των φετινών Survivors!