Survivor 2024 – «Σάρωσε» στη μονομαχία και σφράγισε το εισιτήριό του για τον τελικό: Τα «γαλλικά» στον αέρα

Δείτε τους τρεις φιναλίστ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ήταν μία μεγάλη βραδιά απ' όλες τις απόψεις, με τους φιναλίστ του Survivor να αποχαιρετούν τους πόνους και τις κακουχίες του προηγούμενου εξαμήνου με έναν στίβο μάχης για γερά νεύρα. Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα έπαιξαν για τρία εισιτήρια στον Μεγάλο Τελικό. Για έναν το όνειρο θα τελείωνε εδώ.

Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα ξεκίνησαν στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς με τον δεύτερο να παίρνει το προβάδισμα και τον πρώην παίκτη των Κόκκινων Survivors να ισοφαρίζει σε 1-1 και να καταρρέει.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 Ημιτελικός – O Φάνης Μπολέτσης έτρεξε στους γονείς του στο break: Fan της Δαλάκα ο μπαμπάς!

Η τριάδα του τελικού στο Survivor

Κάπου εκεί, ωστόσο, φαίνεται να τελείωσε η βραδιά για τον Γιώργο Γκιουλέκα, που μπορεί να μην παραδόθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί έναν «δαιμονισμένο» Ντάνιελ Νούρκα. Ο πρώην παίκτης τον Μπλε επικράτησε με εμφατικό σκορ, 5-1, και σφράγισε το εισιτήριό του για τον μεγάλο τελικό. Εκεί βρίσκονται η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης, που είχαν επικρατήσει των δύο συμπαικτών τους σε έναν δύσκολο αγώνα.

Ο Ντάνιελ τόνισε πως δεν σημαίνει κάτι αυτή η νίκη, με την έννοια ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι, και αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, θα μπορούσε να έχει ηττηθεί εκείνος. Άλλωστε, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν εκείνος που κέρδισε το αυτοκίνητο.

Ο Γιώργος Λιανός έφερε την κοπέλα του Ντάνιελ στο πλευρό του, πριν καληνυχτίσει το κοινό. Σημειώνεται βέβαια πως δεν πήγαν όλα ομαλά, αφού είναι ζωντανή η μετάδοση και ενδεχομένως να... ξεφύγουν ορισμένα «γαλλικά», με τον πατέρα του Γιώργου Γκιουλέκα και τον αδερφό του να του φωνάζει «Ρε μ...κα», κάτι που ακούστηκε και στον αέρα του ΣΚΑΪ.