Survivor 2024: Αυτοί οι δύο πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και το πανηγύρισαν έξαλλα

Τρομερές στιγμές στο Άλσος Βεΐκου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ημιτελικός του Survivor 2024, με τα αγωνίσματα να πρωταγωνιστούν. Για πρώτη φορά στην ιστορία του reality επιβίωσης, δεν έχει τον πρώτο λόγο το κοινό, αλλά οι αγωνιστικές ικανότητες των φιναλίστ. Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης.

Ακόμα και στον ημιτελικό του Survivor δεν έλειψαν τα απρόοπτα, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να τραυματίζεται νωρίς, «παγώνοντας» τους fans του στο Άλσος Βεΐκου και χαροποιώντας εκείνους της Κατερίνας Δαλάκα, στην οποία έπαιζε απέναντι.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 Ημιτελικός – O Φάνης Μπολέτσης έτρεξε στους γονείς του στο break: Fan της Δαλάκα ο μπαμπάς!

Στον τελικό του Survivor η Κατερίνα Δαλάκα

Εμφανώς επηρεασμένος, ο Γιώργος Γκιουλέκας συνέχισε τον αγώνα και πάλεψε λιονταρίσια, μειώνοντας τη διαφορά που πήρε αρχικά η αντίπαλός του. Ωστόσο, τελικά δεν κατάφερε να προχωρήσει, με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει τελικά τη νίκη και να προχωράει στον αυριανό τελικό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα να φτάσω στον τελικό σε ένα αγωνιστικό Survivor. Πολλοί είπαν ότι ήμουν σε τελικούς χωρίς να το αξίζω, οπότε πάλεψα και τα κατάφερα. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για το ποιος μπορεί να περάσει, στο κρίσιμο σημείο κράτησα την ψυχραιμία μου», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα που έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στο reality επιβίωσης.

Ο Φάνης Μπολέτσης θα βρίσκεται στο αυριανό «ραντεβού»

Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα πήραν παράλληλα θέση στους στίβους μάχης, με τη μονομαχία να είναι επίσης αμφίρροπη και να κρίνεται στον πόντο. Οι δύο πρώην παίκτες των Μπλε έδειξαν ότι η πρόκριση στον τελικό του Survivor θα κρινόταν στον πόντο.

Τελικά ο Φάνης στάθηκε πιο ψύχραιμος σε αυτή τη μονομαχία και κατάφερε να επικρατήσει του Ντάνιελ, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς. Ντάνιελ και Γιώργος σε λίγη ώρα θα αναμετρηθούν, γιατί για έναν από τους δύο το όνειρο του Survivor τελειώνει εδώ...