Survivor 2024 Ημιτελικός – O Φάνης Μπολέτσης έτρεξε στους γονείς του στο break: Fan της Δαλάκα ο μπαμπάς!

Αποκλειστικό βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 Ημιτελικός – O Φάνης Μπολέτσης έτρεξε στους γονείς του στο break: Fan της Δαλάκα ο μπαμπάς!

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι φιναλίστ του Survivor 2024 στο πρώτο μισό του αποψινού ημιτελικού. Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα είχαν την ευκαιρία να δουν ξανά τις οικογένειές τους, μετά από έξι μήνες που πάλευαν στους στίβους μάχης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ένα σχόλιο που έκανε ο πατέρας του Φάνη αναμένεται να συζητηθεί. Ο κ. Λουκάς είπε ο γιος του μπορεί να είναι καλός αγωνιστικά, έχει τα φόντα να κερδίσει στον τελικό του Survivor, προέβλεψε τελικό Survivor με Φάνη και Κατερίνα Δαλάκα, αλλά τόνισε ότι η αθλήτρια του στίβου είναι καλύτερη στο mindgame.

Survivor 2024 Ημιτελικός - Έπαθαν πλάκα με τον πατέρα του Γιώργου Γκιουλέκα: «Διασταύρωση Κότσιρα και Βαμβακούλα»

Άσχετα απ' αυτό το σχόλιο πάντως, ο Φάνης έτρεξε στην κερκίδα όπου κάθονται οι γονείς του στο break για να τους αγκαλιάσει για ακόμα μία φορά. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του youweekly.gr που βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου.

Πώς αντέδρασε ο Φάνης μετά την «πρόβλεψη» του πατέρα του για το Survivor

«Είναι αρκετά αντικειμενικός, μίλησε για τα άλλα παιδιά και για την Κατερίνα, γιατί είναι η 4η φορά της εδώ. Έχει αποδείξει ότι μπορεί, και σε αυτό το Survivor και στα προηγούμενα. Πριν έρθουμε στον τελικό, είχα πει ότι αυτά τα τρία παιδιά θα ήθελα δίπλα μου και είναι απολύτως δίκαιο που έφτασα ως εδώ», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης επιστρέφοντας στον αέρα

«Θα είναι όλοι οι αγώνες δυνατοί, εκτιμώ πολύ τα λόγια του πατέρα του Φάνη, είναι ένας σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος, και φαίνεται. Χαίρομαι που βλέπει κάτι σ' εμένα», σχολίασε γελώντας η Κατερίνα Δαλάκα. «Την ικανότητα την έχουν και οι τέσσερις, το θέμα είναι ποιος θα επιβληθεί πνευματικά. Τεχνικά όλοι είναι ισάξιοι», διευκρίνισε ο πατέρας του Φάνη.