Survivor 2024 Ημιτελικός – Οι αγκαλιές και τα φιλιά του Ντάνιελ Νούρκα με τη σύντροφό του, Στεφανία

Δεν πίστευε ότι την κρατάει στα χέρια του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 Ημιτελικός – Οι αγκαλιές και τα φιλιά του Ντάνιελ Νούρκα με τη σύντροφό του, Στεφανία

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 2024 βρίσκεται σε εξέλιξη, με το reunion των φιναλίστ με τις οικογένειές τους να μονοπωλεί το πρώτο μισό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είδαν τις οικογένειές τους, μετά από έξι μήνες που πάλεψαν στους στίβους μάχης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Φυσικά δεν πρόκειται να γλιτώσουν ακόμα, καθώς αγωνιστικά θα κριθεί και ο νικητής του Survivor 2024, για πρώτη φορά στην ιστορία του reality επιβίωσης. Πριν πάρουν θέσεις, οι φιναλίστ έζησαν στιγμές συγκίνησης δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους. Φυσικά ένας από αυτούς, ο Ντάνιελ Νούρκα, είχε στο πλευρό του και τη σύντροφό του, Στεφανία.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 Ημιτελικός - Έπαθαν πλάκα με τον πατέρα του Γιώργου Γκιουλέκα: «Διασταύρωση Κότσιρα και Βαμβακούλα»

Το συγκινητικό reunion του φιναλίστ Survivor Ντάνιελ με τη σύντροφό του

Σημειώνεται πως o Ντάνιελ Νούρκα είχε ματώσει -κυριολεκτικά και μεταφορικά- σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας, για μία ευκαιρία να ακούσει ένα ηχητικό μήνυμα από εκείνη. Φαντάζεστε, λοιπόν, τι ακολούθησε όταν πλέον την είχε μπροστά του. Ο φιναλίστ του Survivor 2024 έπεσε στην αγκαλιά της και τη φιλούσε, όπως φυσικά και σε εκείνη των γονιών του, Μπλερίνα και Φάνη.

«Άκουσα έναν βαθύ αναστεναγμό από τα κορίτσια, σαν γάτες έκαναν», σημείωσε με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός. «Ήταν τρομερό το συναίσθημα, ειδικά μετά από πεντέμισι μήνες, που η μόνη σου επικοινωνία είναι κάτι που εσύ λαμβάνεις χωρίς να μπορείς να ανταποδώσεις. Είναι μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, αναρωτιέσαι αν αύριο θα ξυπνήσεις στην καλύβα», τόνισε από την πλευρά του ο φιναλίστ του Survivor.