Survivor spoiler 25/6: Αυτός ο παίκτης ΔΕΝ περνά από τον ημιτελικό στον τελικό!

Σήμερα για κάποιον το όνειρο τελειώνει!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 25/6: Αυτός ο παίκτης ΔΕΝ περνά από τον ημιτελικό στον τελικό!

Απόψε 25/6 έφτασε η στιγμή που όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor περίμεναν! Είναι γεγονός, απόψε θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος ημιτελικός! Όλα είναι πιθανά, όλα μπορούν να συμβούν! Απόψε για πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα δούμε τους 4 φιναλίστ να περνούν από στίβο μάχης, ο οποίος έχει ήδη στηθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι (δείτε εδώ βίντεο).

Survivor: Η διαδικασία του ημιτελικού

Αρχικά θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Οι 4 παίκτες θα διαλέξουν από ένα χαρτάκι που θα έχει έναν αριθμό από το ένα έως το τέσσερα. Το νούμερο ένα θα παίξει με το νούμερο δύο και το νούμερο τρία θα παίξει με το νούμερο τέσσερα. Όποιος προκριθεί από το γκρουπ 1-2 θα παίξει στον τελικό με αυτόν που θα προκριθεί από το γκρουπ 3-4.

Οι ηττημένοι των γκρουπ θα μονομαχήσουν μεταξύ τους και αυτός που θα κερδίσει θα βρεθεί επίσης στον τελικό. Άρα το μόνο σίγουρο απόψε είναι ότι ένας παίκτης θα μείνει εκτός! Ποιος θα είναι άραγε ο παίκτης αυτός;

Είναι ολοφάνερος πως 100% επιβεβαιωμένο spoil δεν υπάρχει από την στιγμή που οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν live το βράδυ, αλλά με βάση τις γνώσεις μας και τις αγωνιστικές επιδόσεις των παικτών από την αρχή έως και σήμερα μπορούμε να σας δώσουμε μια πρόβλεψη! Η πρόβλεψή μας, λοιπόν, λέει πως ο Ντάνιελ Νούρκα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ!

Βέβαια, κρατάμε και μια μικρή επιφύλαξη γιατί το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!

Επίσης, να σημειωθεί πως το Youweekly.gr απόψε το βράδυ αλλά και στον μεγάλο τελικό αύριο θα βρίσκεται στο Γαλάτσι και θα σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από την βραδιά! Συντονιστείτε...