Survivor highlights 24/6: Ακυρώθηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας - Κατέρρευσε για πρώτη φορά ο Φάνης Μπολέτσης και ξέσπασε σε κλάματα

Ποιος κέρδισε τελικά το αυτοκίνητο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 24/6: Ακυρώθηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας - Κατέρρευσε για πρώτη φορά ο Φάνης Μπολέτσης και ξέσπασε σε κλάματα

Το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουνίου προβλήθηκε ένα ακόμη Survivor επεισόδιο κατά το οποίο οι τέσσερις φιναλίστ, λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα όπου θα αγωνιστούν στο Γαλάτσι κατά τον ημιτελικό και τον τελικό, πάλεψαν για να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο.

Τι παρακολουθήσαμε χθες 24/6 στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 25/6: Αυτός ο παίκτες ΔΕΝ περνά από τον ημιτελικό στον τελικό!

«Ήρθαμε να χαιρετήσουμε...» - Τα τελευταία λόγια της Κατερίνας Δαλάκα πριν αποχωρήσει από την παραλία

Την Κυριακή 24/6 παρακολουθήσαμε την τελευταία ημέρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου στο Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα να αποχαιρετάει αρκετά συγκινημένη την παραλία και την καλύβα, που έζησε όλους αυτούς τους μήνες.

Εκείνη, ο Φάνης Μπολέτσης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα επέστρεψαν στη θάλασσα, που ουσιαστικά ήταν για πολύ καιρό η πρώτη τους εικόνα με το που άνοιγαν τα μάτια τους. Τα λόγια μάλιστα της Δαλάκα επιβεβαιώνουν αυτό που είχε πει και πριν από λίγες ημέρες, πως δηλαδή δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Survivor: Έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ του επάθλου - Πόσα λεφτά έχει βγάλει για 22 εβδομάδες στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα

«Μου αρέσει πολύ η θάλασσα αυτό είναι που μου είχε λείψει εδώ από την καλύβα μας στην παραλία, σίγουρα δεν μου είχε λείψει το κουνούπι, που ήταν τώρα πάνω μου, αλλά η θάλασσα μου είχε λείψει τόσο πολύ. Απόλαυσα το νερό, το καταγάλανο νερό, έκανα βουτιές. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, ήρθαμε να χαιρετήσουμε ουσιαστικά την παραλία και αυτό που έχω να πω είναι ότι η τελευταία φορά, που χαιρετηθήκαμε τυχαίνει να είναι και η ίδια με την πρώτη φορά. Κάπου στον Άγιο Δομίνικο σε μία παραλία ζήσαμε κάτι μοναδικό», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ήρθε η ώρα!» - Δαλάκα, Φάνης, Ντάνιελ & Γκιουλέκας κατέστρεψαν με μανία την καλύβα τους

Μια ιδιαίτερη ημέρα και ένα ιδιαίτερο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/6 στο Survivor. Οι 4 φιναλίστ, Δαλάκα, Νούρκα, Μπολέτσης και Γκιουλέκας επέστρεψαν για μια τελευταία ημέρα στην παραλία, που έζησαν όλους αυτούς τους μήνες.

Η ιεροτελεστία σε κάθε κύκλο Survivor είναι οι φιναλίστ να γκρεμίζουν ή να καίνε την καλύβα τους πριν αποχωρίσουν για πάντα απο την παραλία. Φέτος, μπορεί να μην είδαμε φωτιές, οι παίκτες ωστόσο μηχανεύτηκαν κάθε τρόπο για να καταστρέψουν μια για πάντα αυτήν την αυτοσχέδια καλύβα, που για καιρό αποτελούσε το σπίτι τους.

Δείτε επίσης: Survivor: Ανατροπή με τον μεγάλο τελικό - Η απόφαση δεν έχει παρθεί επίσημα ακόμα

Φάνης: Πάμε παιδιά ήρθε η ώρα!

Ντάνιελ: Με τούτα και με εκείνα φτάσαμε σε εκείνη την μοναδική στιγμή που καταστρέφουμε την καλύβα. Την καταστρέψαμε, τέλος! Δεν κοιμόμαστε ξανά στην καλύβα, στη ζούγκλα, μαζί με τα κουνούπια, τις αράχνες, τα φίδια, τα ποντίκια και άλλα τόσα τρωκτικά που υπάρχουν μέσα στη ζούγκλα.

Φάνης: Νομίζω, ότι το είχαμε όλη ανάγκη να εκτονωθούμε λίγο ,να διώξουμε όλες τις αρνητικές σκέψεις που μας περνάνε από το μυαλό και να φύγουμε με καθαρή συνείδηση και ήρεμη από τον Άγιο Δομίνικο. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, έσπασα όσα περισσότερα ξύλα μπορούσα.

Τα κλάματα του Φάνη

Και μετά το αντίο στο σπίτι που είχαν για τόσους μήνες, μπήκαν όλοι τους στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή η Κατερίνα Δαλάκα φρίκαρε γιατί νόμιζε πως έχασε τον σταυρό της, ωστόσο η κατάσταση δυσκόλεψε όταν μπήκε ο Φάνης στον αγώνα, διότι κατέρρευσε.

Ο ίδιος έφτασε στα όριά του και ουσιαστικά παράτησε τον τελικό στόχο, με αποτέλεσμα να βγει εκτός αγώνα πολύ γρήγορα, ξεσπώντας για πρώτη φορά σε κλάματα. Απολογήθηκε, βέβαια, στα παιδιά αργότερα, μόλις συνήλθε λίγο, καθώς κανείς δεν τον είχε ξαναδεί να ξεσπά τόσο έντονα.

Ποιος κέρδισε το αμάξι

Προσπάθησαν όλοι πολύ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως τελικά τη νίκη πήρε ο Γιώργος Γκιουλέκας, του οποίου η μία προσπάθεια ακυρώθηκε τελείως, καθώς είχε κάνει λάθος με το παζλ και έγινε αντιληπτό αργότερα, με αποτέλεσμα να παίξει ξανά, όσο εξαντλητικό κι αν ήταν.

Στο τέλος, ο Γιώργος Λιανός τους προετοίμασε για το ταξίδι στην Αθήνα, με τους παίκτες να ανυπομονούν να γυρίσουν στην κανονική τους ζωή πια και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.