Survivor 24/6: «Ήρθε η ώρα!» - Δαλάκα, Φάνης, Ντάνιελ & Γκιουλέκας κατέστρεψαν με μανία την καλύβα τους

Αποχωρούν από την καλύβα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 24/6: «Ήρθε η ώρα!» - Δαλάκα, Φάνης, Ντάνιελ & Γκιουλέκας κατέστρεψαν με μανία την καλύβα τους

Μια ιδιαίτερη ημέρα και ένα ιδιαίτερο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/6 στο Survivor. Οι 4 φιναλίστ, Δαλάκα, Νούρκα, Μπολέτσης και Γκιουλέκας επέστρεψαν για μια τελευταία ημέρα στην παραλία, που έζησαν όλους αυτούς τους μήνες.

Η ιεροτελεστία σε κάθε κύκλο Survivor είναι οι φιναλίστ να γκρεμίζουν ή να καίνει την καλύβα τους πριν αποχωρίσουν για πάντα απο την παραλία. Φέτος, μπορεί να μην είδαμε φωτιές, οι παίκτες ωστόσο μηχανεύτηκαν κάθε τρόπο για να καταστρέψουν μια για πάντα αυτήν την αυτοσχέδια καλύβα, που για καιρό αποτελούσε το σπίτι τους.

Δείτε επίσης: Survivor: Ανατροπή με τον μεγάλο τελικό - Η απόφαση δεν έχει παρθεί επίσημα ακόμαεπίσημα ακόμα

Η στιγμή που οι 4 φιναλίστ του Survivor γκρεμίζουν την καλύβα τους

Φάνης: Πάμε παιδιά ήρθε η ώρα!

Ντάνιελ: Με τούτα και με εκείνα φτάσαμε σε εκείνη την μοναδική στιγμή που καταστρέφουμε την καλύβα. Την καταστρέψαμε, τέλος! Δεν κοιμόμαστε ξανά στην καλύβα, στη ζούγκλα, μαζί με τα κουνούπια, τις αράχνες, τα φίδια, τα ποντίκια και άλλα τόσα τρωκτικά που υπάρχουν μέσα στη ζούγκλα.

Φάνης: Νομίζω, ότι το είχαμε όλη ανάγκη να εκτονωθούμε λίγο ,να διώξουμε όλες τις αρνητικές σκέψεις που μας περνάνε από το μυαλό και να φύγουμε με καθαρή συνείδηση και ήρεμη από τον Άγιο Δομίνικο. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, έσπασα όσα περισσότερα ξύλα μπορούσα.

Νωρίτερα μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα είπε εμφανώς συγκινημένη:«Μου αρέσει πολύ η θάλασσα αυτό είναι που μου είχε λείψει εδώ από την καλύβα μας στην παραλία, σίγουρα δεν μου είχε λείψει το κουνούπι, που ήταν τώρα πάνω μου, αλλά η θάλασσα μου είχε λείψει τόσο πολύ. Απόλαυσα το νερό, το καταγάλανο νερό, έκανα βουτιές. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, ήρθαμε να χαιρετήσουμε ουσιαστικά την παραλία και αυτό που έχω να πω είναι ότι η τελευταία φορά, που χαιρετηθήκαμε τυχαίνει να είναι και η ίδια με την πρώτη φορά. Κάπου στον Άγιο Δομίνικο σε μία παραλία ζήσαμε κάτι μοναδικό».