Survivor 24/6: «Ήρθαμε να χαιρετήσουμε...» - Τα τελευταία λόγια της Κατερίνας Δαλάκα πριν αποχωρήσει από την παραλία

Τελευταίες βουτιές στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 24/6: «Ήρθαμε να χαιρετήσουμε...» - Τα τελευταία λόγια της Κατερίνας Δαλάκα πριν αποχωρήσει από την παραλία

Την Κυριακή 24/6 παρακολουθήσαμε την τελευταία ημέρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου στο Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα να αποχαιρετάει αρκετά συγκινημένη την παραλία και την καλύβα, που έζησε όλους αυτούς τους μήνες.

Εκείνη, ο Φάνης Μπολέτσης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα επέστρεψαν στη θάλασσα, που ουσιαστικά ήταν για πολύ καιρό η πρώτη τους εικόνα με το που άνοιγαν τα μάτια τους. Τα λόγια μάλιστα της Δαλάκα επιβεβαιώνουν αυτό που είχε πει και πριν από λίγες ημέρες, πως δηλαδή δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Survivor: Έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ του επάθλου - Πόσα λεφτά έχει βγάλει για 22 εβδομάδες στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα

Το σχόλιο της Κατερίνας Δαλάκα για την τελευταία ημέρα στην παραλία του Survivor

«Μου αρέσει πολύ η θάλασσα αυτό είναι που μου είχε λείψει εδώ από την καλύβα μας στην παραλία, σίγουρα δεν μου είχε λείψει το κουνούπι, που ήταν τώρα πάνω μου, αλλά η θάλασσα μου είχε λείψει τόσο πολύ. Απόλαυσα το νερό, το καταγάλανο νερό, έκανα βουτιές. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, ήρθαμε να χαιρετήσουμε ουσιαστικά την παραλία και αυτό που έχω να πω είναι ότι η τελευταία φορά, που χαιρετηθήκαμε τυχαίνει να είναι και η ίδια με την πρώτη φορά. Κάπου στον Άγιο Δομίνικο σε μία παραλία ζήσαμε κάτι μοναδικό», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Οι τέσσερις που πάνε στον τελικό

Πολλοί οι καλοί παίκτες που πέρασαν από τον Αγιο Δομίνικο φέτος, ωστόσο, κάποιοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έπρεπε να αποχωρήσουν. Οπως φαίνεται, φέτος, τα 100.000 ευρώ διεκδικούν οι:

  • Φάνης Μπολέτσης: Η αλήθεια είναι πως οι σπουδές που έχει κάνει στα οικονομικά δεν έκαναν κανέναν συμπαίκτη του να πιστέψει ότι ο 27χρονος μπορεί να φτάσει στον τελικό, όμως τελικά κατάφερε με το σθένος του, όχι απλά να τους διαψεύσει όλους, αλλά και να διεκδικεί το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.
  • Κατερίνα Δαλάκα: Κανένας τραυματισμός δεν πτοεί την Κατερίνα. Και αφού έφτασε μία φορά στον τελικό το 2019 στο «Survivor Ελλάδα-Τουρκία», μπορεί σίγουρα να το κάνει ξανά.
  • Γιώργος Γκιουλέκας: Είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες για φέτος και οι ικανότητεές του έχουν γίνει γνωστές. Παρόλο που το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος για τον έρωτα που τρέφει απέναντι στην Ελέινα, οι συμπαίκτες του τον τρέμουν.
  • Ντάνιελ Νούρκα: Από την πρώτη στιγμή έδειξε ήθος και δύναμη και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον θεωρούν ήδη νικητή του ριάλιτι επιβίωσης. Ο ηθοποιός που ξεπέρασε τον εαυτό του, είναι έτοιμος να γράψει τον μεγάλο επίλογο στο ταξίδι που επέλεξε να κάνει.