Survivor trailer 24/6: Ο Γιώργος Γκιουλέκας εγκαταλείπει τον αγώνα και αποχωρεί - «Εσύ φταις» του φώναζε η Κατερίνα Δαλάκα

Έξαλλος πέταγε τις μπάλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor trailer 24/6: Ο Γιώργος Γκιουλέκας εγκαταλείπει τον αγώνα και αποχωρεί - «Εσύ φταις» του φώναζε η Κατερίνα Δαλάκα

Σήμερα Δευτέρα 24/6 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Survivor από τον Άγιο Δομίνικο. Το γύρισμα ήδη έχει πραγματοποιηθεί και η παραγωγή έχει γυρίσει στην Αθήνα, όπου αύριο 25/6 θα προβληθεί ο ημιτελικός στο Γαλάτσι, ο οποίος θα είναι εντελώς διαφορετικός με όσα έχουμε δει.

Συγκεκριμένα, ημιτελικός και τελικός θα γίνει με αγώνισμα και ήδη έχει στηθεί ο στίβος μάχης για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους (δείτε βίντεο από τις εργασίες για να γίνουν τα αγωνίσματα). Μέσα από αυτόν θα περάσουν οι παίκτες και οι δύο πρώτοι που θα καταφέρουν να μην κάψουν όλες τους τις ζωές θα περάσουν αυτομάτως στον τελικό. Οι δυο που θα έχουν χάσει θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τη 3η και την 4η θέση.

Τι θα δούμε όμως απόψε 24/6 στο Survivor;

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer, οι παίκτες ( Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα) θα αγωνιστούν στο δεύτερο σκέλος για την κατάκτηση του αυτοκινήτου. Χθες απάντησαν σε ερωτήσεις για τη ζωή τους, ενώ απόψε θα τρέξουν στον στίβο μάχης.

Ο αγώνας μπορεί να μην είναι δύσκολος αλλά θα έχει προβλήματα. Εκτός του Ντάνιελ που θα τραυματιστεί και δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα εύκολα, ο Γιώργος Γκιουλέκας θα τα βρει σκούρα με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος και να πετάει τις μπάλες. Τα νεύρα του μάλιστα θα "φουντώσει" η Κατερίνα που θα του φωνάζει για το λάθος του αυτό.

Μάλιστα, κάποια στιγμή του αγώνα θα τα παρατήσει και θα φύγει από τον αγωνιστικό χώρο προς άλλη κατεύθυνση. Βέβαια, τα ματσαρίσματα θα γίνουν κανονικά και ήδη ξέρουμε ποιος θα πάρει το αυτοκίνητο - δείτε εδώ.