Survivor 23/6: «Όταν μπήκα το 18' στο Γαλάτσι έλεγα δεν γίνεται να φωνάζουν το όνομά μου! Γιατί με ξέρουν;»

Η πρωτοφανής αποκάλυψή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 23/6: «Όταν μπήκα το 18' στο Γαλάτσι έλεγα δεν γίνεται να φωνάζουν το όνομά μου! Γιατί με ξέρουν;»

Την Κυριακή 23/6 προβλήθηκε το προτελευταίο επεισόδιο του Survivor για φέτος από τον Άγιο Δομίνικο. Οι τέσσερις παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργος Γκιουλέκας διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του τελικού.

Και το σημερινό ωστόσο έπαθλο στα παιχνίδια της Καραϊβικής ήταν δελεαστικό για όλους. Ο σημερινός νικητής θα έχει ένα προβάδισμα για να κερδίσει ένα αυτοκίνητο αξίας στο Γαλάτσι. Και μιας και μιλήσαμε για Γαλάτσι πρωτοφανής είναι η δήλωση της Κατερίνας Δαλάκα για τα συναισθήματα της το 2018 στον πρώτο τελικό του Survivor, που έζησε.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 23/6: Θα γυρίσει Ελλάδα και με λεφτά και με αμάξι - Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο

Το σχόλιο της Κατερίνας Δαλάκα για τον πρώτο τελικό που έζησε στο Survivor

«Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε, η αλήθεια είναι ότι έχουμε κοπιάσει πάρα πολλούς μήνες, παλέψαμε σκληρά. Θεωρώ ότι αξίζουμε, που βρισκόμαστε στην τελική τετράδα όλα τα παιδιά. Ανυπομονούμε για το τι θα ζήσουμε, γιατί μπορεί να έχω ζήσει δύο τελικούς στο Γαλάτσι, αλλά τον έχω ζήσει χωρίς το αγωνιστικό. Ανυπομονούμε για να είμαι ειλικρινής να φτάσει αυτή η ώρα.

Τους έχω πει, πως είναι η ενέργεια του τελικού. Θα πάθουν ένα σοκ, θα έχουν μια ταχυκαρδία, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Και εγώ όταν το έζησα το 18' που μπήκα στο Γαλάτσι δεν το πίστευα. Έλεγα δεν γίνεται να φωνάζουν το όνομά μου, καταρχήν γιατί με ξέρουν; Και όμως ο κόσμος το αγαπάει το παιχνίδι αυτό και το παρακολουθεί χρόνια και θεωρώ επειδή είναι η πρώτη φορά που έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, θα έρθει κόσμος που αγαπάει και παρακολουθεί το παιχνίδι χρόνια», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τον Γιώργο Λιανό.

Γ.Λ: Κατερίνα, χόρτασες παρκούρ φέτος;

Κ.Δ: Γιώργο, δεν το πιστεύω ότι είναι από τα τελευταία παρκούρ. Η αλήθεια είναι ότι εμένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου.

Γ.Λ: Είναι επίσημη ανακοίνωση αυτή;

Κ.Δ: Ναι! Είναι επίσημη ανακοίνωση, το έχω ξαναπεί αλλά πάντα έλεγα ότι θέλω να έρθω ξανά. Είναι επίσημη ανακοίνωση.

Γ.Λ: Βγάλαμε είδηση δηλαδή

Κ.Δ: Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν, ένα ευχαριστώ σε όσους αγαπάνε να με βλέπουν στα παρκούρ. Είναι περίεργη η ημέρα αυτή. Θα μου λείψει σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι. Πέρασα μια πολύ όμορφη σεζόν, γνώρισα όλα τα παιδιά. Ακόμα και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση που λέμε. Ακόμα και αυτοί που μπορεί να μην με συμπαθούν αναγκαστικά με έβλεπαν. Να ζητήσω ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν. Εγώ το αγάπησα πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και ένα μεγάλο κομμάτι. Αγάπησα όλο αυτό που ζούμε εδώ σαν εμπειρία και είναι περίεργη η ημέρα, γιατί αν δεν είμαι υποψήφια μπορεί να είναι και από τα τελευταία παρκούρ.

Γ.Λ: Σου εύχομαι να το απολαύσεις

Κ.Δ: Σε ευχαριστώ!