Survivor: Ανατροπή με τον μεγάλο τελικό - Η απόφαση δεν έχει παρθεί επίσημα ακόμα

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση

Survivor: Ανατροπή με τον μεγάλο τελικό - Η απόφαση δεν έχει παρθεί επίσημα ακόμα

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό του, ούτε στον τελικό του πετυχημένου ριάλιτι επιβίωσης. Κυρίες και κύριοι, φέτος ο τελικός του Survivor πρόκειται να έχει αγωνιστικό... χαρακτήρα!

Αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα από τον Mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, κάνετε σίγουρα λάθος. Και φέτος, ο Τούρκος παραγωγός βρήκε τον τρόπο για να κρατήσει σε εγρήγορση το κοινό του, οργανώνοντας έναν τελικό που δεν θα έχετε δει ξανά. Εναν τελικό που τον πρώτο λόγο θα έχουν τα αγωνίσματα. Καλά καταλάβατε! Ο αεικίνητος Ατζούν και η ομάδα του θέλουν φέτος η ανάδειξη του μεγάλου νικητή να γίνει μεν στην Αθήνα, αλλά ύστερα από μια σειρά αγωνισμάτων, στα οποία θα λάβουν μέρος οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι.

Γράφει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Το θέμα όμως που έχει γεννηθεί και φαίνεται να αγχώνει το κανάλι που έχει προγραμματίσει τη βραδιά του τελικού στις 26 του μήνα, είναι αν θα προλάβει η παραγωγή του «Survivor» να βρει έναν χώρο στον οποίο θα μπορούν να στηθούν οι εγκαταστάσεις των αγωνισμάτων αλλά και οι θέσεις που θα φιλοξενήσουν λοιπούς παίκτες και καλεσμένους. Μέχρι τη στιγμή πάντως που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι σκέψεις της παραγωγής προσανατολίζονται στα Ολυμπιακά Ακίνητα, εκεί όπου υπάρχουν εγκαταστάσεις για να κάνουν τα δοκιμαστικά οι υποψήφιοι αλλά και στο Λαύριο.

Εκεί, η Acun Media έχει στήσει από καιρό παρόμοιες κατασκευές για το «Survivor» που παίζεται στο Μεξικό και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί εκεί και ο μεγάλος ελληνικός τελικός. Οριστική απόφαση πάντως δεν έχει παρθεί. Μόνο σε ό,τι αφορά την παρουσίαση, την οποία όπως κάθε χρονιά θα έχει ο Γιώργος Λιανός. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η δημοσιογραφική ομάδα της παραγωγής θα δείξει ρεπορτάζ που αφορούν τους παίκτες και τις επιδόσεις αυτών. Πόσα κιλά έχασαν, πόσους πόνους χάρισαν στην ομάδα τους και ποιες στιγμές λύγισαν, είναι λίγα από τα θέματα που θα δουν όσοι τηλεθεατές συντονίσουν τους δέκτες τους στον ΣΚΑΪ τη συγκεκριμένη βραδιά, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ.

Survivor: Οι τέσσερις που πάνε στον τελικό

Πολλοί οι καλοί παίκτες που πέρασαν από τον Αγιο Δομίνικο φέτος, ωστόσο, κάποιοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έπρεπε να αποχωρήσουν. Οπως φαίνεται, φέτος, τα 100.000 ευρώ διεκδικούν οι:

  • Φάνης Μπολέτσης: Η αλήθεια είναι πως οι σπουδές που έχει κάνει στα οικονομικά δεν έκαναν κανέναν συμπαίκτη του να πιστέψει ότι ο 27χρονος μπορεί να φτάσει στον τελικό, όμως τελικά κατάφερε με το σθένος του, όχι απλά να τους διαψεύσει όλους, αλλά και να διεκδικεί το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.
  • Κατερίνα Δαλάκα: Κανένας τραυματισμός δεν πτοεί την Κατερίνα. Και αφού έφτασε μία φορά στον τελικό το 2019 στο «Survivor Ελλάδα-Τουρκία», μπορεί σίγουρα να το κάνει ξανά.

Δείτε επίσης: Survivor: Έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ του επάθλου - Πόσα λεφτά έχει βγάλει για 22 εβδομάδες στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα

  • Γιώργος Γκιουλέκας: Είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες για φέτος και οι ικανότητεές του έχουν γίνει γνωστές. Παρόλο που το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος για τον έρωτα που τρέφει απέναντι στην Ελέινα, οι συμπαίκτες του τον τρέμουν.
  • Ντάνιελ Νούρκα: Από την πρώτη στιγμή έδειξε ήθος και δύναμη και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον θεωρούν ήδη νικητή του ριάλιτι επιβίωσης. Ο ηθοποιός που ξεπέρασε τον εαυτό του, είναι έτοιμος να γράψει τον μεγάλο επίλογο στο ταξίδι που επέλεξε να κάνει.