Survivor trailer 20/6: «Καλωσήρθατε στην τελευταία αποχώρηση της χρονιάς» - Αυτός φεύγει πριν τον ημιτελικό

Το τελευταίο επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor trailer 20/6: «Καλωσήρθατε στην τελευταία αποχώρηση της χρονιάς» - Αυτός φεύγει πριν τον ημιτελικό

Απόψε Πέμπτη 20/6 στο Survivor θα παρακολουθήσουμε την τελευταία μονομαχία της χρονιάς. Ένας παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα χαμένος, καθώς θα έχει φτάσει μια ανάσα πριν από την πηγή αλλά δεν θα έχει πιεί νερό. Συγκεκριμένα, μετά το σημερινό επεισόδιο θα ακολουθήσε ο μεγάλος ημιτελικός...

Δώρα Νικολή, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργος Γκιουλέκας θα πέσουν με φόρα στο στίβο μάχης για να διατηρήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι αλλά και για να έχουν την ευκαιρία γιατί όχι να κερδίσουν το παιχνίδι.

«Καλωσήρθατε στην τελευταία αποχώρηση της χρονιάς. Την τελευταία αποχώρηση της χρονιάς για να φτάσουμε από τους 5 Survivor, στους 4 που θα πάνε στα live της Αθήνας. Απόψε λοιπόν ήρθε η στιγμή να μονομαχήσετε», ακούγεται να λέει στο trailer ο Γιώργος Λιανός και ξεκίνησε ο αγώνας.

Αυτός αποχωρεί από το Survivor

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες ο παίκτης που δυστυχώς δεν θα φτάσει στον ημιτελικό και θα επιστρέψει στο σπίτι του νωρίτερα είναι η Δώρα Νικολή!

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η σειρά που θα αντικαταστήσει το Survivor στον ΣΚΑΙ - Έκανε πάταγο στην Τουρκία

Πότε θα γίνει ημιτελικός και τελικός

Ο ημιτελικός του φετινού Survivor έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 25 Ιουνίου, ενώ ο τελικός, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του παιχνιδιού, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου - μια μέρα μετά - με ζωντανή μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ που τόσα χρόνια τώρα φιλοξενεί το επιτυχημένο αυτό πρόγραμμα. Αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και αγωνία, καθώς οι τελικοί παίκτες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Survivor και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Πέρα από τους τέσσερις που θα διαγωνιστούν ζωντανά, μεταφέροντας έτσι τον... Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα, στο πλευρό τους αναμένεται να βρεθούν συγγενείς και φίλοι, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor 2024 που θέλουν να δώσουν δυναμικό «παρών» και να εμψυχώσουν τους αγαπημένους τους.