Survivor spoiler 20/6: Η τελική 4αδα σχηματίστηκε - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν θα πιει τελικά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 20/6: Η τελική 4αδα σχηματίστηκε - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Αύριο, Πέμπτη 20/6 τρεις παίκτες του Survivor θα δώσουν την δική τους μάχη γιατί οι θέσεις που απομένουν για τον ημιτελικό του ριάλιτι είναι μόνο δυο. Αύριο λοιπόν, ο Ντάνιελ Νούρκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή θα κληθούν να φέρουν εις πέρας έναν δύσκολο στίβο μάχης για να κατοχυρώσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το Youweekly.gr ξέρει εδώ και μέρες ποιος αποχωρεί και πως διαμορφώνεται η τελική 4αδα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα έχουν καταφέρει ήδη να περάσουν στον ημιτελικό του ριάλιτι αφού γλίτωσαν την μονομαχία αυτής της εβδομάδας. Από την άλλη ο Ντάνιελ Νούρκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Πόσο κρίμα κάποιος να πρέπει να φύγει. Πόσο κρίμα που κάποιος έφτασε τόσο κοντά στο όνειρο αλλά τελικά στο Άλσος Βεΐκου την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί απλά ως παρατηρητής (δείτε εδώ τις ημερομηνίες του ημιτελικού και τελικού).

Η τελική 4αδα του Survivor

Σασπένς δεν θα κρατήσουμε αφού τις πληροφορίες που έχουμε για το αυριανό 20/6 επεισόδιο σας τις έχουμε μεταφέρει ήδη εδώ και μέρες. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Η τελική τετράδα του ριάλιτι είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Το όνειρο για την "μαμά" του Survivor τελειώνει εδώ. Η Δώρα Νικολή κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι 24 ολόκληρες εβδομάδες και τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσει στο σπίτι της, στην οικογένειά της.