Survivor 18/6: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αυτός είναι ο 2ος παίκτης που πηγαίνει στο Γαλάτσι

Η τελευταία ψηφοφορία για φέτος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 18/6: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αυτός είναι ο 2ος παίκτης που πηγαίνει στο Γαλάτσι

Κομβικό ήταν το σημερινό συμβούλιο του νησιού για το Survivor, καθώς οι παίκτες προχώρησαν στην τελευταία ψηφοφορία για το φετινό παιχνίδι. Από την κάλπη λοιπόν, θα έβγαινε το όνομα του τρίτου υποψήφιου προς αποχώρηση, αλλά και εκείνου που παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό.

Όσο για το πρώτο εισιτήριο του τελικού προέκυψε νωρίτερα μέσα από τον αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ το όνομα). Να θυμίσουμε εδώ, πως υποψήφιοι για τη μονομαχία αποχώρησης είναι η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο δεύτερος παίκτης του τελικού στο Survivor

Μαζί τους πρώτους δύο υποψηφίους με βάση τη σημερινή ψηφοφορία θα είναι και ο Ντάνιελ Νούρκα, όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει το Youweekly.gr. Επομένως, η Κατερίνα Δαλάκα παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Γαλατσίου, όπου θα αγωνιστεί στην Ελλάδα μαζί με τον Φάνη Μπολέτση.

Το Survivor ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα και ο ΣΚΑΙ ήδη έχει αποφασίσει ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το παιχνίδι επιβίωσης. Πρόκειται για μια σειρά που έρχεται από την Τουρκία, με δραματικό περιεχόμενο.

Θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21:00, και θα προβάλλεται καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή στην prime time ζώνη του σταθμού του Φαλήρου.

Έζησε 20 ολόκληρα χρόνια για τους άλλους.

Ήρθε η στιγμή να ξυπνήσει και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στα όνειρά της!

Η νέα ξένη σειρά «Bahar-Καινούργια Αρχή» έρχεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21.00 και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που παλεύει για τα όνειρά της παρά τα εμπόδια και τις αντιξοότητες.

Η σειρά, που έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, βασίζεται στην επιτυχημένη κορεάτικη σειρά Doctor Cha. O 1ος κύκλος, που μόλις ολοκληρώθηκε στην Τουρκία, παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, με εκατομμύρια τηλεθεατές να την παρακολουθούν και να τη σχολιάζουν στα social media, όπου το hashtag #Bahar ήταν trend με την προβολή κάθε νέου επεισοδίου. Οι παραγωγοί ήδη ετοιμάζουν τον 2ο κύκλο ενώ η σειρά θα «ταξιδέψει» και στο ισπανόφωνο κοινό των Η.Π.Α. (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά).