Survivor 18/6: Ο παίκτης που κέρδισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Ο νικητής της τελευταίας ατομικής ασυλίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 18/6: Ο παίκτης που κέρδισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Το βράδυ της Τρίτης 18/6 παρακολουθήσαμε στο Survivor τον τελευταίο αγώνα ατομικής ασυλίας για το ριάλιτι επιβίωσης. Ο νικητής του σημερινού αγώνα θα είχε τη χαρά να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 18/6: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο παίκτης που κέρδισε 18/6 την τελευταία ατομική ασυλία στο Survivor

Η τελική αναμέτρηση έγινε ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και στον Φάνη Μπολέτση με τον δεύτερο να παίρνει τη μεγάλη νίκη. Έτσι λοιπόν, ο Φάνης από εδώ και στο εξής ηρεμεί, καθώς γνωρίζει με σιγουριά πως θα βρεθεί στο άλσος Γαλατσίου.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Δαλάκα πριν πάει στον στίβο μάχης έκανε μια συνταρακτική αποκάλυψη.

Γ.Λ: Κατερίνα, χόρτασες παρκούρ φέτος;

Κ.Δ: Γιώργο, δεν το πιστεύω ότι είναι από τα τελευταία παρκούρ. Η αλήθεια είναι ότι εμένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου.

Γ.Λ: Είναι επίσημη ανακοίνωση αυτή;

Κ.Δ: Ναι! Είναι επίσημη ανακοίνωση, το έχω ξαναπεί αλλά πάντα έλεγα ότι θέλω να έρθω ξανά. Είναι επίσημη ανακοίνωση.

Γ.Λ: Βγάλαμε είδηση δηλαδή

Κ.Δ: Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν, ένα ευχαριστώ σε όσους αγαπάνε να με βλέπουν στα παρκούρ. Είναι περίεργη η ημέρα αυτή. Θα μου λείψει σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι. Πέρασα μια πολύ όμορφη σεζόν, γνώρισα όλα τα παιδιά. Ακόμα και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση που λέμε. Ακόμα και αυτοί που μπορεί να μην με συμπαθούν αναγκαστικά με έβλεπαν. Να ζητήσω ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν. Εγώ το αγάπησα πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και ένα μεγάλο κομμάτι. Αγάπησα όλο αυτό που ζούμε εδώ σαν εμπειρία και είναι περίεργη η ημέρα, γιατί αν δεν είμαι υποψήφια μπορεί να είναι και από τα τελευταία παρκούρ.

Γ.Λ: Σου εύχομαι να το απολαύσεις

Κ.Δ: Σε ευχαριστώ! - (δείτε εδώ το βίντεο).