Survivor 18/6: «Είναι επίσημη ανακοίνωση!», «Βγάλαμε είδηση δηλαδή» - Άφωνος ο Λιανός με τη συνταρακτική απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα

«Αγάπησα όλο αυτό που ζούμε εδώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 18/6: «Είναι επίσημη ανακοίνωση!», «Βγάλαμε είδηση δηλαδή» - Άφωνος ο Λιανός με τη συνταρακτική απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα

Την Τρίτη 18/6 οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor αγωνίστηκαν για τον τελευταίο αγώνα ατομικής ασυλίας στο ριάλιτι επιβίωσης μιας και είμαστε πλέον πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Οι παίκτες πριν προχωρήσουν στον στίβο μάχης έκαναν δηλώσεις περιγράφοντας τα έντονα συναισθήματά τους για τον κύκλο του παιχνιδιού που σιγά - σιγά κλείνει. Με τη σειρά της η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τον Γιώργο Λιανό.

Η παίκτρια μετά τις 4 φορές που έχει λάβει μέρος στο Survivor πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει φέτος την πορεία της στο εν λόγω ριάλιτι. Ακόμα δηλαδή και αν της προταθεί ξανά να πάρει μέρος εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην δεχτεί.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 18/6: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor για την απόφαση που πήρε

Γ.Λ: Κατερίνα, χόρτασες παρκούρ φέτος;

Κ.Δ: Γιώργο, δεν το πιστεύω ότι είναι από τα τελευταία παρκούρ. Η αλήθεια είναι ότι εμένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου.

Γ.Λ: Είναι επίσημη ανακοίνωση αυτή;

Κ.Δ: Ναι! Είναι επίσημη ανακοίνωση, το έχω ξαναπεί αλλά πάντα έλεγα ότι θέλω να έρθω ξανά. Είναι επίσημη ανακοίνωση.

Γ.Λ: Βγάλαμε είδηση δηλαδή

Κ.Δ: Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν, ένα ευχαριστώ σε όσους αγαπάνε να με βλέπουν στα παρκούρ. Είναι περίεργη η ημέρα αυτή. Θα μου λείψει σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι. Πέρασα μια πολύ όμορφη σεζόν, γνώρισα όλα τα παιδιά. Ακόμα και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση που λέμε. Ακόμα και αυτοί που μπορεί να μην με συμπαθούν αναγκαστικά με έβλεπαν. Να ζητήσω ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν. Εγώ το αγάπησα πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και ένα μεγάλο κομμάτι. Αγάπησα όλο αυτό που ζούμε εδώ σαν εμπειρία και είναι περίεργη η ημέρα, γιατί αν δεν είμαι υποψήφια μπορεί να είναι και από τα τελευταία παρκούρ.

Γ.Λ: Σου εύχομαι να το απολαύσεις

Κ.Δ: Σε ευχαριστώ!