Survivor τελικός: Όλες οι λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες στο Γαλάτσι – Σε νέο χώρο το μεγάλο φινάλε

Ο Άγιος Δομίνικος «έρχεται» στην Αθήνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor τελικός: Όλες οι λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες στο Γαλάτσι – Σε νέο χώρο το μεγάλο φινάλε

Μετράμε αντίστροφα για το φινάλε του Survivor 2024, με τις προετοιμασίες για τις δύο μεγάλες βραδιές, του ημιτελικού και τον τελικού, να βρίσκονται σε εξέλιξη. Με δεδομένο ότι φέτος δεν θα έχουμε ψηφοφορία από το κοινό, αλλά ο νικητής θα κριθεί στα αγωνίσματα, θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στον τρόπο που παίζεται φέτος το παιχνίδι.

Αρχικά το θέατρο στο Άλσος Βεΐκου, απ' όπου προβλήθηκαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα τελευταία 6 χρόνια, αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτές τις μέρες διαμορφώνεται ένας νέος χώρος, που θα χωράει περισσότερα από 700 άτομα, και θα βρίσκεται στο Γαλάτσι.

Δείτε επίσης: Survivor: Πότε θα γίνει ημιτελικός και τελικός - Οι ημερομηνίες

Survivor Φάνης

Ο φετινός τελικός του Survivor θα διαφέρει από τους άλλους

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο youweekly.gr, άνθρωποι από την παραγωγή του τούρκικου Survivor βρίσκονται στην Ελλάδα, όπου με τα πολυπληθή τους συνεργεία ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό και το στήσιμο των κατασκευών που θα διαμορφώσουν τις τελικές πίστες και θα καθορίσουν τον τελικό νικητή. Για πρώτη φορά το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τα αγωνίσματα και αναμένεται να έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα διαμορφωθούν οι «κερκίδες».

Όσοι βρίσκονταν τις προηγούμενες χρονιές στους μεγάλους τελικούς του Survivor θα θυμούνται το «γηπεδικό» αίσθημα, με δύο πλευρές να φωνάζουν συνθήματα μέχρι να ανακοινωθεί live το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν πως, παράλληλα με τις δοκιμασίες, κάθε πλευρά μπορεί πλέον να... ντοπάρει τον αγαπημένο της παίκτη, με συνθήματα ή αντίστοιχα να γιουχάρει τον αντίπαλο.

Survivor Δαλάκα

Όλοι οι παίκτες αναμένεται να δώσουν το «παρών»

Πέρα από τους τέσσερις που θα διαγωνιστούν ζωντανά, μεταφέροντας έτσι τον... Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα, στο πλευρό τους αναμένεται να βρεθούν συγγενείς και φίλοι, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor 2024 που θέλουν να δώσουν δυναμικό «παρών» και να εμψυχώσουν τους αγαπημένους τους.

Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα, στον ημιτελικό αποχωρούσαν δύο παίκτες, ένας στην αρχή και ένας λίγο πριν το φινάλε. Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι αποχωρήσεις με τα νέα δεδομένα και ποιος θα αναδειχτεί νικητής του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor 23/6: Κατακραυγή στο X/Twitter με την παραγωγή & τους παιχνιδάδες - «Ου να χαθείτε!»

Survivor: Αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό - Με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι η Δώρα Νικολή

Survivor 19/6: «Μωρό μου, σου έλειψα;» - Η τελευταία συνάντηση Φάνη με Νεφισέ και η εξομολόγησή της

Survivor 19/6: Θα κάνουν βιντεοκλήση με πρόσωπα από την Ελλάδα - Ποια ομάδα κέρδισε την τελευταία επικοινωνία

Survivor trailer 19/6: «Και κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος φυσικά» - Ο Λιανός ανακοινώνει και οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα

Survivor highlights 18/6: Η επίσημη ανακοίνωση της Κατερίνας Δαλάκα - Οι 2 παίκτες που πέρασαν στο Γαλάτσι

Survivor 18/6: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αυτός είναι ο 2ος παίκτης που πηγαίνει στο Γαλάτσι

Survivor 18/6: Ο παίκτης που κέρδισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Survivor 18/6: «Είναι επίσημη ανακοίνωση!», «Βγάλαμε είδηση δηλαδή» - Άφωνος ο Λιανός με τη συνταρακτική απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα

Survivor spoiler 18/6: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση