Survivor highlights 14/6: Άλλον ήθελε να διώξει κι άλλος έφυγε - Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 14/6: Άλλον ήθελε να διώξει κι άλλος έφυγε - Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου προβλήθηκε ένα έκτακτο επεισόδιο του Survivor εξαιτίας των εκλογών και του επεισοδίου που χάθηκε την περασμένη Κυριακή, κατά το οποίο προβλήθηκε η μονομαχία αποχώρησης της εβδομάδας. Η τελική πεντάδα, λοιπόν, διαμορφώθηκε!

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 14/6 στο Survivor

Η Δώρα παραπονιέται για την γκρίνια του Γκιουλέκα και ο Χριστόφορος αποκαλύπτει το σχέδιο εναντίον της

Μετρούν αντίστροφα οι παίκτες που παραμένουν στο Survivor για την επιστροφή στην Ελλάδα και τον μεγάλο τελικό, ωστόσο τα νεύρα είναι τεντωμένα. Η πρόσφατη ήττα στο έπαθλο επικοινωνίας έφερε γκρίνια στους Κόκκινους, με την πρώην συμπαίκτριά τους, Δώρα Νικολή, να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που εκφράζονται -ιδιαίτερα για τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Μάλιστα, παρότι ο παίκτης των Κόκκινων μοιάζει ως ένα απ' τα φαβορί του Survivor, λόγω αγωνιστικότητας, η Δώρα Νικολή τόνισε πως δεν θέλει να τον δει στον τελικό, καθώς δεν έχει σταματήσει να γκρινιάζει το τελευταίο διάστημα.

«Ο Γιώργος ήταν πολύ πιο νωχελικός και γκρίνιαζε από την αρχή. Γκρίνια συνεχώς για το τι γίνεται, γκρίνια για τους αγώνες, γκρίνια για το να πάει ο αγώνας στα 8 και όχι στα 10. Δηλαδή δεν το βλέπετε εσείς; Μέχρι και η ίδια η ομάδα του μπορεί να ενοχλείται από αυτό το πράγμα. Δηλαδή μου μπαίνει στο μυαλό να σκέφτομαι, όπως σας το έχω πει, ότι δεν κάνουν όλοι για αυτό το παιχνίδι. Αυτοί που θα ήθελα να δω στην τετράδα του τελικού θα ήθελα να είναι άνθρωποι οι οποίοι κατάλαβα για ποιο λόγο έχουν έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δώρα Νικολή στην κάμερα του Survivor.

Η παίκτρια των Μπλε συμπλήρωσε: «Εντάξει όλοι θα νευριάσουμε, όλοι θα γκρινιάξουμε, όλοι θα κλάψουμε αλλά να καταλάβουμε και για ποιο λόγο ήρθαμε εδώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο, τον συμπαθώ, αλλά αυτή η γκρίνια του δεν είναι για αυτό το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να τον δω στην τετράδα του τελικού» πρόσθεσε ακόμα η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor στο νέο επεισόδιο που ήρθε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες».

«Με αυτά που συμβαίνουν και βλέπω στον Γιώργο, όσα έχει πει και πολύ νωρίς, δεν θα ήταν από τα παιδιά που θα ήθελα να δω στον τελικό πλέον. Πραγματικά η γκρίνια του είναι πάρα πολύ για τα πάντα που συμβαίνουν εδώ», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor - Ορκωμοσία για δύο πρώην παίκτες του reality! Εκείνη 24 ετών και εκείνος 50!

Την ώρα, βέβαια, που η Δώρα Νικολή μιλούσε για την γκρίνια του Γιώργου Γκιουλέκα, ο Χριστόφορος Ταξίδης αποκάλυπτε το σχέδιο που έκαναν οι Κόκκινοι εναντίον της, με αφορμή την επικείμενη μονομαχία ανάμεσά τους για την παραμονή στο Survivor. Όπως τόνισε, η Κατερίνα Δαλάκα παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτό.

«Κάναμε έναν απ' τους καλύτερους ύπνους γιατί μείναμε μόνοι με τον Γιώργο και κάναμε μία ωραία κουβέντα το βράδυ. Γελάσαμε και λίγο, γιατί του είπα ότι... δεν θυμάμαι να έχω κλείσει VIP σουίτα. Αυτό που είχαμε σχεδιάσει κιόλας, μόλις μάθαμε ότι η Κατερίνα θα πάει απέναντι, είχαμε κάνει κάποια σχέδια με την Κατερίνα να αποσυντονίζει τη Δώρα, να την κρατάει ξύπνια ώστε να έρθει κουρασμένη και να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε τη μονομαχία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Ταξίδης στην κάμερα του Survivor.

Μονομαχία με ανατροπές! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε πριν από την πεντάδα

Ένα συναισθηματικό roller coaster ζουν τις τελευταίες εβδομάδες οι παίκτες του Survivor, καθώς βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον Μεγάλο Τελικό, ωστόσο οι μονομαχίες συνεχίζονται κανονικά και απαιτούν το 110% από τον καθένα. Γιώργος Γκιουλέκας, Δώρα Νικολή και Χριστόφορος Ταξίδης πήραν θέση στην έναρξη, με έναν απ' τους τρεις να παίρνει στο τέλος τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Αν και το φαβορί ήταν ο Γκιουλέκας, τελικά η Δώρα έκανε την ανατροπή και έβαλε τα γυαλιά στους δύο νέους. Η παίκτρια των Μπλε πήρε ισχυρό προβάδισμα στην τριπλή μονομαχία και το κράτησε μέχρι τέλους, καθώς έγινε η πρώτη που κέρδισε την παραμονή της στο Survivor, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Κάπου εκεί τελείωσαν οι ανατροπές, ωστόσο, καθώς από τις αρχές της εβδομάδας γνωρίζαμε πως βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου μένουν οι παίκτες που αποχωρούν από το Survivor. Ο Γιώργος προηγήθηκε με 5-1 και παρότι ο Χριστόφορος δεν τα παράτησε, προσπαθώντας να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά, τελικά οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν.

Λογικό, καθώς πέρα από τα στατιστικά, τις τελευταίες εβδομάδες δίνει σερί μονομαχίες και δεν γινόταν να αντέξει επ' αόριστον. Κάθε φορά που έπρεπε να ψηφίσει η Κόκκινη ομάδα, ήταν ο πρώτος που έβγαινε στον τάκο και συνεχόμενα υποψήφιος στο Survivor -μέχρι και ο ίδιος έχασε το μέτρημα.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης αποχώρησε λίγο πριν από την πεντάδα του Survivor, παρόλα αυτά κέρδισε το χειροκρότημα από τους συμπαίκτες του για την αγωνιστικότητα που έδειξε και τη δύναμη απέναντι στις δυσκολίες. Και ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του μέχρι σήμερα παρά το αποτέλεσμα.

«Στενοχωριέμαι που θα χάσω αυτά τα "λαμόγια", το ένα με έστειλε σπίτι. Η Δώρα ήταν εξαιρετική σήμερα. Δεν ξέρω τι κρατάω από το παιχνίδι, ξέρω όμως ότι πολλά κρατάει το παιχνίδι από μένα», σημείωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης μετά την ήττα του στο Survivor. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θέλει να δει στον τελικό την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα, που απέμειναν από τους Κόκκινους.