Survivor 2024 – Συγκινητικές στιγμές στο έπαθλο επικοινωνίας με Δώρα Νικολή και Κατερίνα Δαλάκα

Στην κρίσιμη καμπή την στήριξε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Συγκινητικές στιγμές στο έπαθλο επικοινωνίας με Δώρα Νικολή και Κατερίνα Δαλάκα

Μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να αφήνουν για λίγο στην άκρη τις ασυλίες και να αγωνίζονται για κάτι πιο σημαντικό: Μία ευκαιρία να ακούσουν λίγο νωρίτερα τους δικούς τους ανθρώπους. Οι Μπλε κέρδισαν επίσης ένα μεξικάνικο πάρτι, που τελικά λίγη σημασία είχε, με μία «δαιμονισμένη» Δώρα Νικολή να πετυχαίνει τους μισούς πόντους για την ομάδα της προκειμένου να μιλήσει στις κόρες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν το έπαθλο με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Σε ένα σενάριο-καθρέφτη, συγκριτικά με όσα διαδραματίστηκαν πριν από λίγες εβδομάδες στο Survivor, η ομάδα στην οποία ανήκει η Δώρα Νικολή δέχτηκε να πάρει μαζί της την Κατερίνα Δαλάκα από τους Κόκκινους, που ανυπομονούσε να ακούσει νέα από την αδερφή της (που δίνει Πανελλήνιες), και δεν το έκρυβε. Σε αντίθεση με τους Κόκκινους, οι Μπλε δεν πήραν πίσω την απόφασή τους.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Η Δώρα Νικολή αφήνει αιχμές για τις ατομικές ψηφοφορίες: «Συνεννοήσεις γίνονταν και φαίνονταν...»

Συγκινημένες Δώρα και Κατερίνα στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor

Η Δώρα Νικολή μίλησε με τις κόρες της Κωνσταντίνα και Στέλλα, όπου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για ακόμα μία φορά. Κάθε φορά που αναφέρεται σε εκείνες ξεχειλίζει από συγκίνηση. Το ίδιο και η Κατερίνα Δαλάκα που μίλησε με την αδερφή της Σοφία, και την μητέρα της, Ιουλία, που ανησυχούσαν για τον τραυματισμό της στο Survivor. Εκείνη τους καθησύχασε, ζητώντας να μάθει πώς έγραψε η μικρή στις Πανελλήνιες.

«Χάσαμε το έπαθλο, αλλά οι Μπλε με λυπήθηκαν και με πήραν μαζί τους για να σου μιλήσω. Εγώ εδώ πέρα καρύδες, είμαι δέκα χρόνια στον Άγιο Δομίνικο, εσύ πες μου για τις εξετάσεις», της είπε χαρακτηριστικά! Η Σοφία ήταν καθησυχαστική, λέγοντας πως περιμένουν την παίκτρια των Κόκκινων να επιστρέψει από το Survivor για να κάνει διακοπές. Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε με την αδερφή του, Εύα και τη σύντροφό του Στεφανία, ενώ ο Φάνης Μπολέτσης με τους γονείς του, Λουκά και Ελίνα.