MasterChef 2024 – Τελικός: Συγκινήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον guest κριτή

«Του έλεγα “Θα κοιμάμαι στο πάρκινγκ μέχρι να με πάρετε”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 – Τελικός: Συγκινήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον guest κριτή

Η βραδιά του Μεγάλου Τελικού του MasterChef 2024 έφτασε και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται, μαζί με έναν κατάμεστο εξώστη, τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, για την τρίτη και τελευταία δοκιμασία, που θα ολοκληρώσει τον κύκλο του φετινού μαγειρικού ταξιδιού!

24 υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024, αλλά ο Λευτέρης και η Χριστίνα ήταν αυτοί που κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε κάθε απαιτητική μαγειρική δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2024 μαζί με το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Για πρώτη φορά στο MasterChef θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ!

Δείτε επίσης: Masterchef 8: Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και Χριστίνα Χριστοφή - Ποιοι είναι οι δύο μεγάλοι φιναλίστ που διεκδικούν τις 100.000 ευρώ

Η προσωπική ιστορία του κριτή του MasterChef με τον αποψινό guest

Η Χριστίνα και ο Λευτέρης αντιγράφουν δύο εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα ενός θρύλου της μαγειρικής, που θα κρίνει και θα βαθμολογήσει τις προσπάθειές τους, του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin, Βάσκου chef Andoni Luis Aduriz!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον υποδέχτηκε εμφανώς συγκινημένος, ενώ η φωνή του «έσπασε», μιλώντας για τη συνάντησή τους πριν από 16 χρόνια. «Εγώ παιδιά έτσι αγκαλιάζομαι με τον σεφ γιατί το 2008, είχα πάρει το αυτοκίνητο από εδώ, είχα στείλει ένα mail στο εστιατόριο του σεφ που έλεγε ότι "Θα κοιμάμαι στο πάρκινγκ μέχρι να με πάρετε". Πήγα και είχα την τύχη να βρεθώ δίπλα στον σεφ!», τόνισε ο κριτής του MasterChef με δάκρυα στα μάτια.

Και συμπλήρωσε: «Συζητάμε για έναν από τους τιτανομεγιστοτεράστιους όχι μόνο στο επάγγελμα αλλά και σαν άνθρωπος. Όσοι είχαμε τη χαρά και την τιμή να υπάρξουμε έστω και λίγο δίπλα του, το πόσα πήραμε φεύγοντας ήταν τα πολλαπλάσια. Όχι για τις συνταγές, γιατί οι συνταγές υπάρχουν και στην πορεία».