My Style Rocks: Η Σιμόν ζήτησε να αποχωρήσει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό – Αυτές οι παίκτριες διεκδικούν το έπαθλο

Συγκίνηση στο πλατό με την Ζέτα Θεοδωροπούλου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η Σιμόν ζήτησε να αποχωρήσει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό – Αυτές οι παίκτριες διεκδικούν το έπαθλο

Στο τέλος του φτάνει σιγά-σιγά το My Style Rocks, καθώς την Παρασκευή 14/6 θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας! Πέντε είναι οι φιναλίστ που προκρίθηκαν, και σύμφωνα με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, όλες αξίζουν τον τίτλο της απόλυτης fashionista.

H Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Νικολίνα Νικολούζου, η Casablanca, η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου και η Βασιλική (Μπι) Τρανούλη είναι εκείνος που διαγωνιστούν αύριο για το μεγάλο έπαθλο, με μία αποχώρηση, ωστόσο να σοκάρει. Ο λόγος για τη Σιμόν, που πριν ακόμα ανακοινώσει η παρουσιάστρια ποια παίκτρια θα μείνει εκτός, ανάμεσα σε εκείνη και τη Ζέτα, επέλεξε να παραχωρήσει τη θέση της στη φίλη της, που προχώρησε στον τελικό του My Style Rocks.

Δείτε επίσης: https://www.youweekly.gr/article/tv/reality/763521-my-style-rocks-plantaksan-sto-klama-me-thn-istoria-ths-mpi-kai-thn-yiothesia-sto-israhl-hmoyn-monh-kai-ksypolhth

Συγκινήθηκε από την ένταση η Ζέτα στο My Style Rocks

Η Σιμόν είπε ότι έμαθε πολλά από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και χάρηκε για τους ανθρώπους που γνώρισε, κυρίως την Κατερίνα Καραβάτου και τους κριτές του My Style Rocks, Στέλιο Κουδουνάρη, Έβελυν Καζαντζόγλου και Λάκη Γαβαλά. Σημειώνεται πάντως ότι, ούτως ή άλλως, η Σιμόν θα αποχωρούσε βάσει αποτελέσματος. Από την πλευρά της η Ζέτα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς οι τελευταίοι μήνες είχαν έντονες στιγμές τόσο εντός παιχνιδιού, όσο και εκτός, με την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: