Σταμάτης Ταλαδιανός: «Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι...» - Η αποκάλυψη μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor

«Ο Ντάνιελ το τελευταίο διάστημα έχει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταμάτης Ταλαδιανός: «Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι...» - Η αποκάλυψη μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουνίου ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το Survivor. Ο παίκτης των μπλε που βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο των αντιπάλων αλλά και τον συμπαικτών του άνοιξε τα χαρτιά του για όλα όσα γνωρίζει για τα παιδιά που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο - δείτε εδώ με πόσα χρήματα επέστρεψε στην Ελλάδα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Ταλαδιανού μετά την αποχώρηση από το Survivor

«Εγώ πιστεύω πολύ γενικά στις δυνατότητες του Φάνη και του Ντάνιελ. Αγωνιστικά ο Φάνης είναι είναι πολύ καλός παίκτης, οπότε πιστεύω ότι αυτοί οι δύο θα φτάσουν στον τελικό και θα είναι στην δυάδα του τελικού. Έτσι νιώθω. Και τα άλλα παιδιά, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας, είναι πάρα πολύ δυνατοί παίκτες, αλλά θεωρώ ότι με το πέρασμα του χρόνου έχουν πέσει λίγο, σαν να έχουν ψιλοκουραστεί σε σχέση με τον Φάνη και τον Ντάνιελ, οι οποίοι έχουν ακόμα αντοχές και ειδικά ο Ντάνιελ το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει και πάρα πολύ αγωνιστικά. Ο νικητής θα κριθεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Πιστεύω ότι ο Φάνης θα είναι ο νικητής, το έχει παλέψει πάρα πολύ εκεί μέσα και του αξίζει.

Δεν είχαμε πάντα την καλύτερη σχέση, έχει περάσει από 40 κύματα η σχέση μας, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι που μας έκανε στο τέλος να κάνουμε μία πραγματική φιλία μεταξύ μας, να δεθούμε πάρα πολύ, να συζητήσουμε πάρα πολλά πράγματα. Γιατί όταν περνάς από δύσκολες καταστάσεις στο παιχνίδι και έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις με έναν άνθρωπο, ξέρεις ότι την επόμενη φορά που θα μιλήσεις μαζί του θα λέτε μόνο αλήθειες. Είχαμε και πάντα κοινό στόχο να κερδίσουμε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με την Δώρα Νικολή, για την οποία έχουν ακουστεί πολλά - μέχρι και η πρώτη κουράστηκε με την συμπεριφορά της: «Νομίζω ότι όλο αυτό ξεκίνησε όταν πήγε στην κόκκινη ομάδα. Σίγουρα η Δώρα έχει δείξει την συμπάθειά της προς την Κατερίνα και σίγουρα προέρχεται και έξω από το παιχνίδι. Την έχει ζήσει. Μέχρι σε ένα σημείο κι εμείς το καταλαβαίναμε. Κάποιες φορές ήταν λίγο σαν να την προστατεύει. Επειδή είναι και μαμά, έβγαζε κάπως το μαμαδίστικο προς την Κατερίνα. Έχουν έρθει πιο κοντά, έχουν περάσει και πιο πολύ χρόνο μαζί προς το τέλος του παιχνιδιού...».

«Μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα έχω κάνει και φιλίες. Έχω κάνει πάρα πολύ καλή φιλία με την Μαριλίνα και την Ιωάννα που ήμασταν από την αρχή του παιχνιδιού, με τον Φάνη και τον Ντάνιελ που έχουμε δεθεί πάρα πολύ, αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι. Εκεί μέσα θα δημιουργήσεις φιλίες και αντιπάθειες. Το σημαντικό είναι όταν θα βγεις στην έξω ζωή, να ξαναγνωριστείς με όλους αυτούς τους ανθρώπους, θέλοντας να συνεχίσεις τις φιλίες σου. Θα έχεις και την ευκαιρία να μιλήσεις με ανθρώπους που είχες έρθει σε αντιπαραθέσεις και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να κάνεις και με αυτούς μία πάρα πολύ καλή φιλία», επισήμανε.

Και δήλωσε για την οικογένειά του: «Η γιαγιά μου είναι τρελά χαρούμενη, ήθελε πάρα πολύ να πάω στο παιχνίδι. Μόνο περηφάνια ένιωσε όταν βγήκα».