Survivor spoiler 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Αυτή είναι η τελική 5αδα του ριάλιτι

Απίστευτο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Αυτή είναι η τελική 5αδα του ριάλιτι

Είναι επίσημο πια! Οι φετινοί Survivors μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του ριάλιτι! Σήμερα έχουμε την αποχώρηση που ουσιαστικά θα διαμορφώσει την τελική πεντάδα του διαγωνισμού, την Κυριακή γίνεται ατομικό, ο καθένας για την πάρτη του και την επόμενη Πέμπτη φεύγει ένας ακόμα. Οι τέσσερις που θα μείνουν έρχονται Αθήνα, στο Άλσος Βεΐκου. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Απόψε μετά τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας θα παρακολουθήσουμε τους τρεις μονομάχους της εβδομάδας να δίνουν σκληρό αγώνα για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Κανείς τους προφανώς δεν θέλει να φύγει. Έχουν φτάσει όλοι τόσο κοντά στο τέλος. Δυστυχώς, όμως, οι κανόνες είναι κανόνες. Κάποιος όντως θα φύγει και το Youweekly.gr ξέρει μέρες τώρα ποιος θα είναι αυτός.

Απόψε αποχωρεί από το Survivor ο...

Χριστόφορος Ταξίδης, Γιώργος Γκιουλέκας και Δώρα Νικολή μονομαχούν! Η αποχώρηση θα είναι γένους αρσενικού αφού σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μας έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο ο Χριστόφορος Ταξίδης δεν θα καταφέρει να υπερισχύσει και για εκείνον το όνειρο εν ονόματι Survivor, σταματάει εδώ.

Η επόμενη αποχώρηση

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης πως είμαστε τόσο μπροστά που γνωρίζουμε από τώρα ποιος θα φύγει την επόμενη εβδομάδα και ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα πάνε ημιτελικό (δείτε εδώ το spoil μας).

Ο τελικός

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως στον τελικό φέτος θα δούμε κάτι για πρώτη φορά... Αγώνισμα. Ναι ναι καλά διαβάσατε ο νικητής φέτος θα αναδειχθεί από στίβο μάχης κι όχι από ψηφοφορία κοινού. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε από την αρχή να εξαιρέσει από αυτό τον κύκλο του παιχνιδιού την συμμετοχή του κοινού κι έτσι θα πάει μέχρι και το τέλος. Ποιος λέτε να το πάρει άραγε;