Survivor trailer 13/6: Αβάσταχτος πόνος, δάκρυα και αναφιλητά - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού "διαλύει" ψυχολογικά τους παίκτες

Τεράστια αγωνία για την συνέχεια του επεισοδίου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 13/6: Αβάσταχτος πόνος, δάκρυα και αναφιλητά - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Η 23η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα ολοκληρωθεί απόψε 13/6 με ένα επεισόδιο γεμάτο διαφορετικά συναισθήματα. Οι παίκτες είναι αρκετά φορτισμένοι μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως το παιχνίδι από την Κυριακή και μετά γίνεται ατομικό, που το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα θα φέρει δάκρια στα μάτια τους.

Δυο κλήσεις με τους συγγενείς τους, αυτό είναι το δώρο. Ένα δώρο που κάθε ένας από τους 6 παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, επιθυμεί πολύ. Ένα δώρο από το οποίο αυτός που θα το κερδίσει θα πάρει μπουστάρισμα, θα ανέβει ψυχολογικά, θα θυμηθεί για ποιον λόγο έφυγε μακριά από το σπίτι του 3 μήνες τώρα, το τέλος πλησιάζει, πρέπει να αντέξει λίγο παραπάνω. Από την άλλη, βέβαια, ένα δώρο που αν δεν κερδηθεί πονάει πολύ... Σε ρίχνει, σε ρημάζει.

Ποια ομάδα θα το κερδίσει; Πέρα από αυτό έχουμε και την μονομαχία απόψε. Η 5αδα του φετινού κύκλου θα διαμορφωθεί μετά την αποψινή αποχώρηση. Ποιος παίκτης φεύγει; Σας το έχουμε αποκαλύψει μέρες τώρα (δείτε εδώ) όπως σας έχουμε αποκαλύψει και ποιος θα φύγει την επόμενη ομάδα (δείτε εδώ) για να μείνει η τελική τετράδα του διαγωνισμού!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor