Survivor 2024: Η πιο σημαντική ανακοίνωση της χρονιάς στο συμβούλιο και η τριάδα των υποψηφίων

Η κάλπη δεν είχε εκπλήξεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Η πιο σημαντική ανακοίνωση της χρονιάς στο συμβούλιο και η τριάδα των υποψηφίων

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Survivor, όσο βαδίζουμε προς τον μεγάλο τελικό. Φέτος, για πρώτη φορά, δεν παίζει κανέναν ρόλο η ψηφοφορία του κοινού, καθώς οι φιναλίστ πρόκειται να αγωνιστούν μεταξύ τους προκειμένου να βγει ο νικητής. Κάπως έτσι, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο αποψινό συμβούλιο είχε ιδιαίτερη σημασία.

Ο παρουσιαστής του Survivor αποκάλυψε πως από την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι γίνεται ατομικό, όπως και οι ασυλίες. Όποιος κερδίσει, γλιτώνει την διαδικασία της ψηφοφορίας, ενώ οι υπόλοιποι καλούνται να μονομαχήσουν για την παραμονή τους. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε φέτος αρκετά αργότερα, σε σχέση με άλλες χρονιές.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Το τερμάτισε η Νεφισέ: Έκανε με στρας στα μαλλιά της το αρχικό του Φάνη

«Έκλεισε» η τριάδα των υποψηφίων στο Survivor

Παράλληλα, η εβδομάδα συνεχίζεται κανονικά στο Survivor, με τους Κόκκινους να μπαίνουν στο στίβο μάχης και να θεωρούν τη νίκη μονόδρομο, ούτως ώστε να μην βγει υποψήφια (και) η Κατερίνα Δαλάκα από την ομάδα τους. Τελικά τα κατάφεραν, με τους Μπλε να πηγαίνουν στην κάλπη. Το αποτέλεσμα δεν εξέπληξε κανέναν.

Προφανώς ο Φάνης Μπολέτσης δεν θα ψηφιζόταν, ως ο καλύτερός τους παίκτης, επομένως η επιλογή ήταν ανάμεσα στην Δώρα Νικολή και τον Ντάνιελ Νούρκα. Αναμενόμενο ήταν ο Φάνης να γράψει το όνομα της Δώρας στο χαρτί του, αφού τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει φίλοι και ο Ντάνιελ έχει δείξει σημαντική αγωνιστική άνοδο από την είσοδό του στο Survivor κι έπειτα.

Χάρη στον μικρό αριθμό των παικτών, έτσι ολοκληρώνεται η τριάδα των μονομάχων: Ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Δώρα Νικολή και ο Χριστόφορος Ταξίδης θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο Survivor, με τον πρώτο μόνο να θεωρείται σχετικά ασφαλής από αγωνιστική άποψη. Μένει να δούμε αν θα γίνει κι άλλη ανατροπή.