Survivor 2024 – Το τερμάτισε η Νεφισέ: Έκανε με στρας στα μαλλιά της το αρχικό του Φάνη

«Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε εκείνον»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Το τερμάτισε η Νεφισέ: Έκανε με στρας στα μαλλιά της το αρχικό του Φάνη

Αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον έρωτα του Φάνη φαίνεται η Νεφισέ! Τα προχθεσινά λουλούδια δεν ήταν αρκετά, με τον παίκτη του ελληνικού Survivor να δηλώνει χαρούμενος που την έχει στο πλευρό του, αλλά μόνο σαν μέλος της ομάδας τους... Κάπως έτσι η παίκτρια του τούρκικου All Star προχώρησε στο επόμενο επίπεδο!

«Λάμπεις», της είπε με νόημα ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, για να την ρωτήσει εν τέλει τι έκανε στο κεφάλι με την Νεφισέ να γυρνάει προς την κάμερα και τα «αποκαλυπτήρια»: Ένα μεγάλο «F» με στρας στο κεφάλι της, μέσα σε μία καρδιά αφιερωμένο φυσικά στον... Fanis, τον άντρα της μπλε ομάδας που βρίσκεται διαρκώς στις σκέψεις της!

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Η Κατερίνα νιώθει άβολα με την «αγάπη» της Δώρας: «Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό...»

Νέα εξομολόγηση από τη Νεφισέ για τον Φάνη στο Survivor

«Ουσιαστικά το μυαλό μου είναι συνέχεια στον Φάνη», τόνισε η Νεφισέ, όταν ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε αν νιώθει διχασμένη ανάμεσα στο παιχνίδι και στον έρωτα. «Δοκιμάζω τα πάντα για να δούμε ποιο θα είναι πλέον το καλύτερο. Είπα να κάνω μια αλλαγή, θα αγωνιστώ έτσι, ελπίζω να μου φέρει τύχη», συμπλήρωσε η παίκτρια του τούρκικου All Star Survivor. Το ερώτημα βέβαια είναι πού βρήκε τα στρας...

«Έπαθα σοκ», δήλωσε ο Φάνης μετά από αυτή την κίνηση, ωστόσο πάλι έδειξε να ενδιαφέρεται να την έχει μόνο... συμπαίκτρια στο Survivor. Ο Γιώργος Λιανός της έκανε πλάκα, λέγοντας ότι θα βάλει «Ν» στο αμάξι του, που σημαίνει «νέος οδηγός», αλλά φυσικά η Νεφισέ πίστεψε ότι αναφέρεται σε εκείνη: «Αγάπη μου, άντε να δούμε. Μόνο μιλάει, αλλά από πράξεις ακόμα τίποτα. Ούτε ένα λουλούδι δεν μου φέρνει», κατέληξε απογοητευμένη.