Survivor 2024 - Η Κατερίνα νιώθει άβολα με την «αγάπη» της Δώρας: «Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό...»

«Ρωγμές» στη σχέση τους;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Η Κατερίνα νιώθει άβολα με την «αγάπη» της Δώρας: «Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό...»

Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα μονοπώλησε το ενδιαφέρον χθες στο Survivor, καθώς και στο πρώτο μισό του αποψινού επεισοδίου. Τα νέα ήταν καλά, εν τέλει, για την παίκτρια των Κόκκινων καθώς δεν υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο και μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι.

Μιλώντας στην κάμερα, έκανε μία αποτίμηση των όσων είδαμε χθες στο Survivor, και στάθηκε στις αντιδράσεις των συμπαικτών της. Η Κατερίνα, ωστόσο, φάνηκε να νιώθει άβολα με τις αντιδράσεις της Δώρας Νικολή, με την οποία μέχρι πρότινος δήλωναν φίλες. Όπως είπε, μεταξύ άλλων, αγχώνεται περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε για εκείνη και τους υπόλοιπους.

Δείτε επίσης: Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δυστυχώς...» - Η ανάρτησή της για την Κατερίνα Δαλάκα και τον άσχημο τραυματισμό της στο Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα για τις αντιδράσεις των συμπαικτών της στο Survivor

«Τα νέα είναι καλά γιατί δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Έχω ήδη έναν τραυματισμό στον ώμο, που έχει κοπεί ο τένοντας, έτυχε να στραμπουλήξω πολύ και το δάχτυλό μου, που έχει πρηστεί και είναι χάλια. Είμαι τυχερή που δεν είναι σπάσιμο, γιατί αυτό σίγουρα θα μου είχε κοστίσει την παραμονή μου στο παιχνίδι, γιατί είναι το δεξί μου χέρι και δεν θα μπορούσα να ρίξω στόχους», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα στην κάμερα του Survivor.

«Τη στιγμή που τραυματίστηκα ήρθαν όλα τα παιδιά και με βοήθησαν, με αγκάλιασαν, μου είπαν να μην ανησυχώ, γιατί ήταν δύο τα χτυπήματα μέσα σε μία εβδομάδα. Η Δώρα φοβήθηκε λίγο παραπάνω, άρχισε να κλαίει και το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι μαμά και νοιάζεται για όλους μας, αλλά θεωρώ ότι κάποιες φορές έχει παραπάνω άγχος και ανησυχεί πιο πολύ απ' όσο θα έπρεπε», τόνισε κλείνοντας η παίκτρια των Κόκκινων στο Survivor.