Survivor trailer 12/6: Συντετριμμένη η Δαλάκα - Εξομολογείται στην κάμερα αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μετά το χθεσινό επεισόδιο

«Δυο τραυματισμοί σε μια εβδομάδα...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 12/6: Συντετριμμένη η Δαλάκα - Εξομολογείται στην κάμερα αυτό που σκεφτόμαστε όλοι μετά το χθεσινό επεισόδιο

«Η Κατερίνα παίζει για την ασυλία της σήμερα» ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός στο trailer του Survivor παρακάτω και η αλήθεια είναι πως όταν η Δαλάκα βάζει κάτι στόχο, είτε τραυματισμένη είτε όχι, πάντα το καταφέρνει! Απόψε 12/6, παρά τον άσχημο χθεσινό τραυματισμό της όχι δεν παραιτείται ή αποχωρεί αλλά τα δίνει όλα για να μην βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση και φυσικά τα καταφέρνει.

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει οι Μπλε σήμερα θα ηττηθούν, μετά από δυο σερί νίκες, και θα πάνε στο συμβούλιο να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός). Το Youweekly.gr φυσικά, γνωρίζει μέχρι και το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει αύριο (δείτε εδώ το spoil). Το μόνο που δεν γνωρίζουμε με σιγουριά είναι το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ της Κατερίνας και της Δώρας Νικολή. Αυτή η φιλία λίγο μας έχει μπερδέψει.

Στο trailer παρακάτω θα δείτε την Δώρα να λέει ευτυχώς που η Κατερίνα γύρισε μετά τον τραυματισμό της και την Κατερίνα από την άλλη πλευρά να αναφέρει πως η συμπεριφορά της Δώρας απέναντί της είναι μια υπερβολή. Κάτι που όλοι σκεφτήκαμε, είναι η αλήθεια. Μονόπλευρη φιλία την βλέπω εγώ, εσείς δεν ξέρω πως το βλέπετε. Κατά τ' άλλα το trailer βαρετό. Δεν δείχνει τίποτα ενδιαφέρον. Θα περιμένουμε το επεισόδιο, που ελπίζουμε να είναι λίγο ζουμί.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor