Survivor spoiler 12/6: 3η ασυλία απόψε - Αυτή η ομάδα κερδίζει!

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 12/6: 3η ασυλία απόψε - Αυτή η ομάδα κερδίζει!

Η 23η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Τρεις ασυλίες αυτή την εβδομάδα, κι απόψε θα βγει και ο τρίτος μονομάχος. Μέχρι στιγμής το Youweekly.gr έχει δικαιωθεί σε ότι σας έχει πει. Οι ασυλίες θα μοιραστούν υπέρ των Μπλε... Έτσι γίνεται... Δεν αλλάζει τίποτα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η Δευτέρα ήταν μια δύσκολη μέρα για τους Κόκκινους οι οποίοι έχασαν πανηγυρικά με σκορ 11-7...

Πρώτος υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Η Τρίτη ήταν ακόμα πιο δύσκολη για την συγκεκριμένη ομάδα καθώς ο τραυματισμός του φαβορί, της Κατερίνας Δαλάκα, ανησύχησε τους πάντες.

Ο αγώνας για την δεύτερη ασυλία σταμάτησε για λίγο. Πνεύμα και σώμα των Κόκκινων σίγουρα δεν ήταν εκεί. Έχασαν με το απίστευτο σκορ 2-10. Υποψήφιος ο Γιώργος Γκιουλέκας. Μονόδρομος η κατάσταση.

Απόψε, όμως, οι Κόκκινοι Survivors υψώνουν ανάστημα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Μπλε απόψε θα ηττηθούν και οι κόκκινοι θα πάνε ήρεμοι στο συμβούλιο του νησιού. Ήρεμοι... Όσο μπορούν να είναι δηλαδή με όλα αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Ποιος θα είναι ο τρίτος και τελευταίος υποψήφιος λοιπόν; Οι μπλε θα ψηφίσουν κι εμείς ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα...