Survivor 2024 - «Κατέρρευσε» η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον τραυματισμό της: «Γύρισε το δάχτυλο και βγήκε το κόκκαλο»

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η παίκτρια των Κόκκινων

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - «Κατέρρευσε» η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον τραυματισμό της: «Γύρισε το δάχτυλο και βγήκε το κόκκαλο»

Μία σοκαριστική εξέλιξη περίμενε τους fans του Survivor 2024, καθώς στην πιο κρίσιμη καμπή του παιχνιδιού, ένα απ' τα μεγαλύτερα φετινά φαβορί κινδυνεύει να τεθεί εκτός μάχης. Ήδη η Κατερίνα Δαλάκα ένιωθε ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο της, και μπορεί οι γιατροί να της έδωσαν το «πράσινο φως» για να αγωνιστεί απόψε στην ασυλία, αλλά τα πράγματα επιδεινώθηκαν.

Ξαφνικά η Κατερίνα Δαλάκα κατευθύνθηκε στην τέντα του γιατρού, υποφέροντας από πόνους στο μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού και για πρώτη φορά φέτος «κατέρρευσε» με λυγμούς καθώς διακυβεύεται η παραμονή στο Survivor. «Έλεος, πονάω πολύ», έλεγε στους συμπαίκτες της, για να συμπληρώσει: «Γύρισε το δάχτυλο και βγήκε το κόκκαλο».

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Ο επίλογος γράφτηκε - Τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι και δεν πάει τελικό

Ανησυχίες για την παραμονή της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor

Ο αγώνας διακόπηκε, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί καλύτερα η κατάστασή της. Όπως τόνισε, υπάρχουν φόβοι ακόμα και να αποχωρήσει, καθώς φέτος ο τελικός του Survivor θα έχει αγωνίσματα, και δεν γίνεται να συνεχίσει χωρίς το «καλό» χέρι της. «Εύχομαι να μην το έχω σπάσει, γιατί πονάω υπερβολικά», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα, ανακτώντας την ψυχραιμία της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο άτυχη είμαι σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Πρόσεχα πολύ τον εαυτό μου όλο το διάστημα για να μην έχω τραυματισμούς, και το είχα καταφέρει, και τώρα μου συνέβη στην τελική ευθεία. Έχω πελαγώσει, εύχομαι να μην είναι κάτι, αλλά δεν ξέρω με τον πόνο που νιώθω. Φοβάμαι μήπως ο πόνος μου κοστίσει την παραμονή μου στο παιχνίδι. Μακάρι να μπορέσω να συνεχίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων η παίκτρια των Κόκκινων.

Στο πλευρό της στάθηκε και η έτερη γυναίκα του Survivor, Δώρα Νικολή, που της ευχήθηκε τα καλύτερα. «Ξέρει πόσο την αγαπάω και δεν μπορώ να την βλέπω να πονάει», είπε χαρακτηριστικά.