My Style Rocks: Αποχώρησε λίγο πριν από τον τελικό και ξέσπασε σε κλάματα

Ο guest κριτής δεν την έσωσε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αποχώρησε λίγο πριν από τον τελικό και ξέσπασε σε κλάματα

Κάθε επεισόδιο μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο μεγάλο τελικό του My Style Rocks την Παρασκευή (14/06), οι εκπλήξεις είναι πολλές όπως και οι ανατροπές.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Γιώργος Καράβας ήταν ο λαμπερός guest που κάθισε στο πλευρό της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks και μοιράστηκε τις γνώσεις του με τις διαγωνιζόμενες. Όταν ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις το διεθνούς φήμης μοντέλο έδωσε τον ένα extra βαθμό που είχε στην Casablanca.

Δείτε επίσης: My Style Rocks - Πλάνταξαν στο κλάμα με την ιστορία της Μπι και την υιοθεσία στο Ισραήλ: «Ήμουν μόνη και ξυπόλητη»

Μετά και από την προσθήκη του επιπλέον βαθμού εμφανίστηκε ο πίνακας κατάταξης με τις βαθμολογίες όλων των διαγωνιζόμενων. Η fashionista που βρέθηκε στην τελευταία θέση ήταν η Νατάσα Βελιανίτη η οποία ολοκλήρωσε την πορεία της στο My Style Rocks και αποχώρησε συγκινημένη.

Ποια είναι η Νατάσα Βελιανίτη που αποχώρησε από το My Style Rocks

Νατάσα Βελιανίτη

  • Ηλικία: 30
  • Επάγγελμα: Μοντέλο, τραγουδίστρια

Μεγάλωσε στη Ζάκυνθο αλλά ζει στην Αθήνα. Αν και έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις ενώ τα τελευταία δύο χρόνια τραγουδάει επαγγελματικά. Η τελευταία της συνεργασία ήταν με τον Σταμάτη Γονίδη, ενώ έχει κυκλοφορήσει και δικό της τραγούδι.

Η μόδα είναι κάτι που της άρεσε. Το στυλ της προσαρμόζεται ανάλογα με τη διάθεσή της. Δεν της αρέσει το ροκ ύφος και το boho γιατί θεωρεί πως δεν είναι στη δική της αισθητική. Ως χαρακτήρας είναι φιλική και λίγο παρορμητική. Το 2018 είχε συμμετάσχει ξανά στο My Style Rocks ωστόσο είχε αποχωρήσει σύντομα για προσωπικούς λόγους. Τώρα επιστρέφει γιατί θέλει να εξελίξει το στυλ της. Αυτό που θεωρεί πως θα τη δυσκολέψει είναι οι συνεχείς δοκιμασίες.