Survivor highlights 10/6: Έτοιμη η νύφη για τον Φάνη Μπολέτση - Όσα ειπώθηκαν στην καλύβα και στο συμβούλιο του νησιού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 10/6: Έτοιμη η νύφη για τον Φάνη Μπολέτση - Όσα ειπώθηκαν στην καλύβα και στο συμβούλιο του νησιού

Ακόμα ένα επεισόδιο Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 10/6 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Όπως παρακολουθήσαμε έγινε ακόμα μια ερωτική εξομολόγηση, ένα ξέσπασμα, ενώ ψηφίσθηκε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά τα 10/6 highlights του Survivor

Ξεσπάει ο Φάνης Μπολέτσης: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον Γιώργο Γκιουλέκα»

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για το φινάλε του Survivor 2024, με τα νεύρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να είναι «τεντωμένα». Η κόντρα ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Γιώργο Γκιουλέκα, που κορυφώθηκε στη μονομαχία αποχώρησης, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο αποψινό επεισόδιο, σε σημείο που ο πρώτος ζητάει ανοιχτά πλέον από τον πρώην φίλο του να μην ασχολείται μαζί του.

Θυμίζουμε πως, σε μία κατ' ιδίαν συνομιλία, ο Φάνης είχε πει «Γιωργάκη» τον Γκιουλέκα, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δεύτερου καθώς δεν του άρεσε καθόλου το υποκοριστικό. Όπως τόνισε, θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον μειώσει. Από την πλευρά του, ο Φάνης ισχυρίζεται πως αν δεν είχε έρθει εκείνος να του πει ότι «πονάει», αναφερόμενος στη νίκη του στη μονομαχία, δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ξέσπασε για τον τρόπο που συνεχίζει να συμπεριφέρεται ο συμπαίκτης του.

«Έχω βαρεθεί ο Γιώργος να ασχολείται μαζί μου, δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχει. Έχω πει άπειρες φορές ότι θεωρώ πως όλο αυτό δεν τον αντιπροσωπεύει, βγάζει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχει στην έξω ζωή. Αυτό κάποτε με στενοχωρούσε γιατί, πίστευα πως όλο αυτό μπορούσε να φτιάξει. Είχα πει πολλές φορές ότι θα ήθελα να κάνουμε μία κουβέντα όταν τελειώσει το Survivor, αλλά ένα άτομο που δεν με σέβεται, δεν θα το σεβαστώ ούτε εγώ. Δεν τον έχω κακοχαρακτηρίσει ποτέ, ούτε τον έχω προσβάλλει», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης, μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Δεν με ενδιαφέρει Γιώργο. Είτε παίξουμε μαζί, είτε όχι, είτε περάσεις στον τελικό, είτε κερδίσεις, είτε όχι, δεν με ενδιαφέρει. Είναι ένα απ' τα άτομα που όντως με έχουν στενοχωρήσει πολύ και δεν θα ήθελα να έχω καμία επαφή μαζί του. Τον έχω συγχωρήσει πολλές φορές, του έχω δώσει συγχωροχάρτι, αλλά η συμπεριφορά του είναι μονίμως η ίδια, δεν σταματάει. Τον έχει ρουφήξει το παιχνίδι, έχει μπει στο πετσί του ρόλου πολύ περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. Θεωρώ ότι θα τα αναλογιστεί αυτά όταν βγει. Μέχρι τότε είμαστε σε δύο αντίπαλες ομάδες, είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι και δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση με τον Γιώργο Γκιουλέκα», κατέληξε ο παίκτης του Survivor.

Δείτε επίσης spoiler: Αυτή είναι η τελική 5αδα του φετινού κύκλου!

Η ένταση ανάμεσα στους δύο συνεχίστηκε και λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 2024, με τον Γιώργο να εξηγεί τη θέση του και να ρωτάει σε έντονο ύφος τον Φάνη γιατί τον... κοιτάει. Τελικά η ψυχραιμία επικράτησε, ωστόσο, και δεν κλιμακώθηκε η ένταση ανάμεσά τους.

Ανθοστολισμένη η Νεφισέ για τον Φάνη: «Το λέω σοβαρά, τον ερωτεύτηκα»

Μέλος του... ελληνικού Survivor θα πρέπει να θεωρείται πλέον η Νεφισέ, και θέλει να έρθει ακόμα πιο κοντά στους Έλληνες παίκτες -σε έναν συγκεκριμένα. Αν και, όπως παραδέχτηκε, οι πρόσφατες εξομολογήσεις αγάπης απέναντι στον Φάνη Μπολέτση είχαν το στοιχείο της πλάκας, πλέον έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα» μαζί του για τα καλά και περιμένει ανταπόκριση. Μάλιστα, δηλώνει πως υπάρχει κάτι και από την πλευρά του. Λέτε να επιβεβαιωθεί το ένστικτό της;

Η Νεφισέ ξεκίνησε λέγοντας πως είναι στενοχωρημένο που αποχώρησε ο Σταμάτης Ταλαδιανός από το Survivor, πετώντας και μία μπηχτή στον Χριστόφορο: «Δεν κατάλαβα πώς παρέμεινε ο Ταξίδης, αλλά έβαλε τα δυνατά του και τα κατάφερε, είναι εδώ. Θέλω να του πω συγχαρητήρια, πιθανότατα θα τον βλέπω για μια εβδομάδα ακόμα. Για να δούμε, ελπίζω να του πάνε όλα καλά».

«Ο Φάνης, εγώ και ο Σταμάτης κάναμε αστεία. Έφυγε ο Σταμάτης, μείναμε ο Ντάνιελ, ο Φάνης κι εγώ, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεν κατάλαβα, τι άλλο να κάνω για τον Φάνη; Του στέλνω μπαντάνα, γράφω το όνομά του στην άμμο, στις πέτρες, παντού... Δεν καταλαβαίνει μάλλον, είναι λίγο... κρύος. Για να δούμε πότε θα καταλάβει. Αν δεν καταλαβαίνει και με αυτά τα λουλούδια, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα πια», συνέχισε η παίκτρια του τούρκικου Survivor All Star, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά τον έρωτά της απέναντι στον Φάνη.

«Πραγματικά στην αρχή ήταν ένα αστείο όλο αυτό με την “καψούρα”, τώρα το λέω σοβαρά, τον ερωτεύτηκα. Για να δούμε, περιμένω από αυτόν να κάνει ένα βήμα, μία ανταπόδοση. Κάνει βήματα, αλλά στο κενό. Πιστεύω ότι κι εκείνος νιώθει κάτι για εμένα, είμαι 100% σίγουρη», δήλωσε αμέσως μετά, για να παραδεχτεί ότι ετοιμάζεται για να τον συναντήσει πριν από κάθε αγώνα του ελληνικού Survivor: «Στα δικά μας παιχνίδια έρχομαι ατημέλητη, με μαλλιά αχτένιστα, αλλά στα παιχνίδια με τους Έλληνες, προετοιμάζομαι για να είμαι όμορφη στα μάτια του Φάνη».

Η Νεφισέ στον αγώνα έγραψε το όνομά του ξανά στην άμμο και του αφιέρωσε τους πόντους που έφερε, φωνάζοντάς τον: «Φάνη μου, αγάπη μου», ενώ του απηύθυνε πρόσκληση να συζητήσουν κατ' ιδίαν. Ο Φάνης πάντως δήλωσε χαρούμενος που είναι μαζί στην... μπλε ομάδα του Survivor, παίρνοντας έτσι διακριτικά τις αποστάσεις του από εκείνη.

Ο πρώτος υποψήφιος για την εβδομάδα έχει συνηθίσει στη συγκεκριμένη θέση

Το Survivor 2024 έχει μπει στην τελική ευθεία, με έξι παίκτες να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000€. Τα νεύρα είναι τεντωμένα και οι εντάσεις δεν λείπουν, αφού κάθε μονομαχία έχει ξεχωριστή σημασία όσο εξελίσσεται το παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, το παιχνίδι είναι ομαδικό μέχρι τη συγκεκριμένη φάση, που σημαίνει ότι Κόκκινοι και Μπλε αγωνίζονται για την ασυλία, με τους δεύτερους να φέρνουν πίσω το τοτέμ στο αποψινό αγώνισμα. Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να πάνε για ακόμα μία φορά στην κάλπη, με την Κατερίνα Δαλάκα, τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Χριστόφορο Ταξίδη να επιλέγουν ποιος θα είναι υποψήφιος. Το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη.

Η κάλπη έδειξε το όνομα του... γνώριμου πλέον στη συγκεκριμένη θέση. Ο Χριστόφορος Ταξίδης ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και φάνηκε συμβιβασμένος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Όπως τόνισε, είναι η ένατη φορά που καλείται να μονομαχήσει

«Είμαι έτοιμος. Προς το παρόν μου φτάνουν τα δάχτυλα για να μετρήσω τις μονομαχίες μου. Πάμε για την ένατη, αν δεν κάνω λάθος. Ισχύει ότι κάθε μονομαχία είναι πιο δύσκολη με νέους στόχους και διπλούς, σε κουράζει όλο και περισσότερο, έχουμε ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, αλλά αυτός που έχει περισσότερη θέληση, υπομονή και ψυχικά αποθέματα, αυτός θα παραμείνει πιστεύω. Θα ξεκουραστώ για να είμαι στο 100% και ξαναμπαίνω», είπε επιγραμματικά ο Χριστόφορος Ταξίδης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.