Survivor 2024: Ο πρώτος υποψήφιος για την εβδομάδα έχει συνηθίσει στη συγκεκριμένη θέση

Είναι η ένατη φορά για εκείνον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ο πρώτος υποψήφιος για την εβδομάδα έχει συνηθίσει στη συγκεκριμένη θέση

Το Survivor 2024 έχει μπει στην τελική ευθεία, με έξι παίκτες να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000€. Τα νεύρα είναι τεντωμένα και οι εντάσεις δεν λείπουν, αφού κάθε μονομαχία έχει ξεχωριστή σημασία όσο εξελίσσεται το παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, το παιχνίδι είναι ομαδικό μέχρι τη συγκεκριμένη φάση, που σημαίνει ότι Κόκκινοι και Μπλε αγωνίζονται για την ασυλία, με τους δεύτερους να φέρνουν πίσω το τοτέμ στο αποψινό αγώνισμα. Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να πάνε για ακόμα μία φορά στην κάλπη, με την Κατερίνα Δαλάκα, τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Χριστόφορο Ταξίδη να επιλέγουν ποιος θα είναι υποψήφιος. Το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ξεσπάει ο Φάνης Μπολέτσης: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον Γιώργο Γκιουλέκα»

Ο πρώτος υποψήφιος στο Survivor ήταν απόλυτα προβλέψιμος

Η κάλπη έδειξε το όνομα του... γνώριμου πλέον στη συγκεκριμένη θέση. Ο Χριστόφορος Ταξίδης ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και φάνηκε συμβιβασμένος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Όπως τόνισε, είναι η ένατη φορά που καλείται να μονομαχήσει

«Είμαι έτοιμος. Προς το παρόν μου φτάνουν τα δάχτυλα για να μετρήσω τις μονομαχίες μου. Πάμε για την ένατη, αν δεν κάνω λάθος. Ισχύει ότι κάθε μονομαχία είναι πιο δύσκολη με νέους στόχους και διπλούς, σε κουράζει όλο και περισσότερο, έχουμε ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, αλλά αυτός που έχει περισσότερη θέληση, υπομονή και ψυχικά αποθέματα, αυτός θα παραμείνει πιστεύω. Θα ξεκουραστώ για να είμαι στο 100% και ξαναμπαίνω», είπε επιγραμματικά ο Χριστόφορος Ταξίδης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Το βιογραφικό του Χριστόφορου Ταξίδη

Χριστόφορος Ταξίδης

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Ασπρόπυργο. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία αλλά τα τελευταία επτά χρόνια είναι υπάλληλος σε μεταφορική εταιρεία. Έχει κάνει αρκετές δουλείες στη ζωή του, αντέχει στην πίεση και ωρίμασε νωρίς καθώς από μικρός είχε αναλάβει τα οικογενειακά βάρη. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες, την πυγμαχία, την πάλη και την κολύμβηση.