Δοκίμασε την τύχη της στον έρωτα στον προηγούμενο κύκλο του First Dates στο Star, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Η πληθωρική Έλενα έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία, μετά την περσινή απογοήτευση, όταν το ραντεβού της αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στο κινητό του παρά σε εκείνη και η επιστροφή της φαίνεται πως ήταν καρμική. Ο λόγος;
Ο Γεράσιμος, ο φετινός υποψήφιος σύντροφός της, μπαίνοντας στο χώρο ζήτησε να βρεθεί μαζί της! Μπορεί να μην γνώριζε το όνομά της, ωστόσο θυμόταν χαρακτηριστικά μία κοπέλα που είχε εμφανιστεί στο περσινό First Dates και του είχε κάνει εντύπωση, χωρίς φυσικά να φαντάζεται ότι λίγη ώρα μετά θα περνούσε κι εκείνη την πόρτα.
Έκπληξη για τον Γεράσιμο στο First Dates
Η παραγωγή ανταποκρίθηκε στην… επιθυμία του, με την Έλενα να βρίσκεται μπροστά του και να του συστήνεται. «Ήσουν η μόνη που συγκράτησα από την περσινή σεζόν», της είπε ο Γεράσιμος μόλις την είδε ενώ κι εκείνη δεν έκρυψε την ικανοποίησή της βλέποντάς τον, με τους τηλεθεατές και τους χρήστες του X να σημειώνουν ότι… δύσκολα θα αποδειχθεί χειρότερος από τον περσινό. Όπως σημείωσε και η ίδια, δεν υπήρχε μέλλον σε αυτό το ραντεβού, γι’ αυτό και έληξε άδοξα.
Υπάρχουν και επιτυχίες βέβαια, καθώς σε πρόσφατο επεισόδιο, η 75χρονη Νίτσα και ο 78χρονος Γιάννης κατάφεραν να βρουν τον έρωτα. Από την αρχή φάνηκε η χημεία μεταξύ τους. Κατά την διάρκεια του ύπνου είχαν μια όμορφη συζήτηση, ενώ έκαναν πολλά αστεία. Κάποια στιγμή μάλιστα ήρθε και μια πρόταση γάμου.
O 78χρονος την ρώτησε ξαφνικά αν θέλει να τον παντρευτεί, με την κυρία Νίτσα να μείνει άναυδη καθώς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Τελικά, είπε το μεγάλο ναι και η Ζενεβιέβ Μαζαρί άνοιξε σαμπάνια.
Στο First Dates δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα


">
">
">
">
">
">
">