Survivor 2024 - Ανθοστολισμένη η Νεφισέ για τον Φάνη: «Το λέω σοβαρά, τον ερωτεύτηκα»

«Πιστεύω ότι κι εκείνος νιώθει κάτι για εμένα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Ανθοστολισμένη η Νεφισέ για τον Φάνη: «Το λέω σοβαρά, τον ερωτεύτηκα»

Μέλος του... ελληνικού Survivor θα πρέπει να θεωρείται πλέον η Νεφισέ, και θέλει να έρθει ακόμα πιο κοντά στους Έλληνες παίκτες -σε έναν συγκεκριμένα. Αν και, όπως παραδέχτηκε, οι πρόσφατες εξομολογήσεις αγάπης απέναντι στον Φάνη Μπολέτση είχαν το στοιχείο της πλάκας, πλέον έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα» μαζί του για τα καλά και περιμένει ανταπόκριση. Μάλιστα, δηλώνει πως υπάρχει κάτι και από την πλευρά του. Λέτε να επιβεβαιωθεί το ένστικτό της;

Η Νεφισέ ξεκίνησε λέγοντας πως είναι στενοχωρημένο που αποχώρησε ο Σταμάτης Ταλαδιανός από το Survivor, πετώντας και μία μπηχτή στον Χριστόφορο: «Δεν κατάλαβα πώς παρέμεινε ο Ταξίδης, αλλά έβαλε τα δυνατά του και τα κατάφερε, είναι εδώ. Θέλω να του πω συγχαρητήρια, πιθανότατα θα τον βλέπω για μια εβδομάδα ακόμα. Για να δούμε, ελπίζω να του πάνε όλα καλά».

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ξεσπάει ο Φάνης Μπολέτσης: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον Γιώργο Γκιουλέκα»

Η νέα εξομολόγηση της Νεφισέ για τον Φάνη στο Survivor

«Ο Φάνης, εγώ και ο Σταμάτης κάναμε αστεία. Έφυγε ο Σταμάτης, μείναμε ο Ντάνιελ, ο Φάνης κι εγώ, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεν κατάλαβα, τι άλλο να κάνω για τον Φάνη; Του στέλνω μπαντάνα, γράφω το όνομά του στην άμμο, στις πέτρες, παντού... Δεν καταλαβαίνει μάλλον, είναι λίγο... κρύος. Για να δούμε πότε θα καταλάβει. Αν δεν καταλαβαίνει και με αυτά τα λουλούδια, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα πια», συνέχισε η παίκτρια του τούρκικου Survivor All Star, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά τον έρωτά της απέναντι στον Φάνη.

«Πραγματικά στην αρχή ήταν ένα αστείο όλο αυτό με την “καψούρα”, τώρα το λέω σοβαρά, τον ερωτεύτηκα. Για να δούμε, περιμένω από αυτόν να κάνει ένα βήμα, μία ανταπόδοση. Κάνει βήματα, αλλά στο κενό. Πιστεύω ότι κι εκείνος νιώθει κάτι για εμένα, είμαι 100% σίγουρη», δήλωσε αμέσως μετά, για να παραδεχτεί ότι ετοιμάζεται για να τον συναντήσει πριν από κάθε αγώνα του ελληνικού Survivor: «Στα δικά μας παιχνίδια έρχομαι ατημέλητη, με μαλλιά αχτένιστα, αλλά στα παιχνίδια με τους Έλληνες, προετοιμάζομαι για να είμαι όμορφη στα μάτια του Φάνη».

Η Νεφισέ στον αγώνα έγραψε το όνομά του ξανά στην άμμο και του αφιέρωσε τους πόντους που έφερε, φωνάζοντάς τον: «Φάνη μου, αγάπη μου», ενώ του απηύθυνε πρόσκληση να συζητήσουν κατ' ιδίαν. Ο Φάνης πάντως δήλωσε χαρούμενος που είναι μαζί στην... μπλε ομάδα του Survivor, παίρνοντας έτσι διακριτικά τις αποστάσεις του από εκείνη.