Survivor trailer 8/6: «Τέρμα τα ψέματα! Ένας από εσάς απόψε θα φύγει» - Σε σοκ οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού

Η στιγμή που τους "πάγωσε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor trailer 8/6: «Τέρμα τα ψέματα! Ένας από εσάς απόψε θα φύγει» - Σε σοκ οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού

Νέο επεισόδιο Survivor θα προβληθεί απόψε 8/6 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Πλέον οι παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι είναι 6 (μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα που έχει τραυματιστεί στο χέρι της) και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μέχρι τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι για ακόμα μια φορά, μένουν 2 αποχωρήσεις. Εμείς ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη ποιοι είναι αυτοί οι 2 παίκτες που κινδυνεύουν να φύγουν από το παιχνίδι (δείτε εδώ).

Τι θα δούμε ωστόσο σήμερα 8/6 στο Survivor;

Απόψε όμως, το επεισόδιο του Survivor θα είναι πιο χαλαρό με τους 5 παίκτες να παίζουν στα παιχνίδια της Καραϊβικής. Να σημειωθεί βέβαια πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα εμφανιστεί, χωρίς όμως ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει ο λόγο.

Στην αρχή λοιπόν θα τους κάνει μια πλάκα που θα τους "παγώσει" το αίμα. «Survivor τέρμα τα ψέματα. Ένας από εσάς απόψε θα φύγει. Θα φύγει από εδώ ντροπιασμένος». Μέχρι βέβαια να ολοκληρώσει την φράση του θα μείνουν και οι 5 παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

Το παιχνίδι που θα παίξουν θα είναι άκρως χιουμοριστικό με μεγάλη αγωνία και γέλιο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Δείτε επίσης: Έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ του επάθλου - Πόσα λεφτά έχει βγάλει για 22 εβδομάδες στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα