ΣΚΑΪ: ''Ξεπαγώνει'' το Survivor all star για την νέα σεζόν - Με Άρη Σοϊλέδη και Τριαντάφυλλο;

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό τοπίο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΣΚΑΪ: ''Ξεπαγώνει'' το Survivor all star για την νέα σεζόν - Με Άρη Σοϊλέδη και Τριαντάφυλλο;

Ο κύκλος του Survivor 2024 αναμένεται να κλείσει στις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο η παραγωγή του ΣΚΑΪ έχει βάλει στα σκαριά εκτός από το Exathon (δείτε εδώ για τι πρόκειται) να ''ξεπαγώσει'' κάτι από τα παλιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού Σουσου την Παρασκευή 7/6 και τις πληροφορίες, που μετέφερε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης λέγεται ότι υπάρχουν σκέψεις στο κανάλι του Φαλήρου για την επαναφορά του Survivor all star.

Με βάση το φετινό Survivor και τα νούμερα τηλεθέασης έχει ειπωθεί, ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει ένα διάλειμμα μιας και το κοινό δεν εντυπωσιάζεται, όπως στο παρελθόν με τις εξελίξεις του Άγιου Δομίνικου.

Οι αποκαλύψεις για την επιστροφή του Survivor all star 2 στον ΣΚΑΪ

Το πιθανότερο λοιπόν ενδεχόμενο είναι να δούμε παλιότερους παίκτες, που έχουν αφήσει ιστορία στο Survivor να ''εισβάλλουν'' με άλλον αέρα. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μάλιστα δύο ονόματα, που ίσως μπουν στο Survivor all star 2 εάν αυτό γίνει και αυτά δεν είναι άλλα από τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε επίσης: «Είναι από τα ψάρια που έβαζε η παραγωγή; Για να...» - Νέα "καρφιά" Τριαντάφυλλου για την παραγωγή του Survivor