Masterchef 8 (6/6): ''Κλείδωσε'' η δυάδα για τον μεγάλο τελικό - Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ

Πολλές οι ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο του Star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (6/6): ''Κλείδωσε'' η δυάδα για τον μεγάλο τελικό - Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ

Ο τελικός του Masterchef 8 είναι πολύ κοντά με τον Λευτέρη να αποτελεί τον πρώτο φιναλίστ, καθώς ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που κατάφερε να ξεχωρίσει στον πρώτο ημιτελικό (δείτε εδώ την αντίδρασή τη στιγμή της ανακοίνωσης).

Το βράδυ της Πέμπτης 6/6 το κοινό παρακολούθησε την τελευταία φάση του ημιτελικού, την τρίτη δηλαδή φάση. Η παραγωγή είχε επιφυλάξει μια έκπληξη στον Ηλία και στη Χριστίνα, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν με σκοπό να πάρουν το εισιτήριο του τελικού.

Πιο αναλυτικά, στην αρχή του σημερινού επεισοδίου είδαμε τους παλιούς παίκτες του φετινού Masterchef να ''εισβάλλουν'' στο πλατό και να χαρίζουν χαμόγελα στους συμπαίκτες τους, αλλά και στους τρεις κριτές.

Χριστίνα και Ηλίας λοιπόν ήρθαν αντιμέτωποι σε μία δίωρη δοκιμασία. Ο καλύτερος λοιπόν, θα βρεθεί στον τελικό μαζί με τον Λευτέρη. Λίγο πριν μπουν Χριστίνα και Ηλίας στις κουζίνες τους, οι κριτές ανακοίνωσαν άλλη μια έκπληξη.

Οι δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν στον τελικό του Masterchef 8

Οι δύο παίκτες θα μπορούσα να διαλέξουν από ένα συμπαίκτη τους, που βρισκόταν στον εξώστη με σκοπό να τους βοηθήσουν στην δοκιμασία. Μάλιστα, ο βοηθός του σημερινού νικητή θα έφευγε με 10.000 ευρώ από το παιχνίδι.

Η Χριστίνα επέλεξε πρώτη τον Μάριο και στη συνέχεια ο Ηλίας τον Κώστα. Πολύ γρήγορα οι 4 παίκτες σήκωσαν τα μανίκια και έφτιαξαν τα πιάτα από τα οποία οι κριτές διάλεξαν τον δεύτερο φιναλίστ του Masterchef.

Νικητής λοιπόν στην τρίτη φάση του ημιτελικού του Masterchef μετά από την δοκιμή των κριτών και την ακόλουθη βαθμολογία είναι η Χριστίνα, την οποία θα δούμε στον μεγάλο τελικό. Ο βοηθός της, όπως αναφέραμε και νωρίτερα κερδίζει 10.000 ευρώ για τη συμβολή του.