Survivor spoiler 6/6: ΑΝΤΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ - Αυτός αποχωρεί απόψε!

Επιβεβαιωμένο 100%

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 6/6: ΑΝΤΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ - Αυτός αποχωρεί απόψε!

Τέσσερις υποψήφιοι απόψε 6/6 στο Survivor αλλά μόνο ένας θα είναι ο αδύναμος κρίκος. Τέσσερις υποψήφιοι απόψε στο Survivor αλλά μόνο οι τρεις θα επιστρέψουν το βράδυ, μετά την μονομαχία, στην καλύβα της παραλίας.

Χριστόφορος Ταξίδης, Δώρα Νικολή, Γιώργος Γκιουλέκας, Σταμάτης Ταλαδιανός. Έτσι ψηφίστηκαν με την σειρά. Δυο κόκκινοι, δυο μπλε στον τάκο! Για ποιον το όνειρο τελειώνει απόψε;

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor;

Όπως ήδη ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι από εδώ και πέρα η διαδικασία της μονομαχίας αλλάζει. Επειδή οι εβδομάδες περνούν και το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του είναι λογικό τα πράγματα να δυσκολέψουν. Μόνο ένας θα είναι ο Survivor φέτος κι αυτός για να πάρει το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ πρέπει να το αξίζει 100%!

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, σε κάθε μονομαχία οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα έρχονται σε επαφή με δυο τελικούς στόχους. Πρώτη φορά θα το δούμε απόψε αυτό! Η Δώρα Νικολή θα τα βάλει για δεύτερη φορά με τους άντρες της παρέας στον Άγιο Δομίνικο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα καταφέρει να επιβιώσει!

Όπως μας μετέφερε η πηγή μας και σας αποκαλύπτουμε πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr ο παίκτης που δεν θα καταφέρει απόψε να επιβιώσει από τον στίβο μάχης της μονομαχίας είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός! Ο παίκτης της μπλε ομάδας θα χάσει και θα αποχαιρετήσει το όνειρό του που δεν ήταν άλλο για το Άλσος Βεΐκου και τον μεγάλο τελικό!

Η αμοιβή του

Αν υπολογίσουμε πως για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι ο Σταμάτης αμειβόταν με 1.000 ευρώ, σήμερα που ολοκληρώνονται 22 εβδομάδες ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι πια πλουσιότερος κατά 22.000 ευρώ! Καλοφάγωτα!